star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cibakháza

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 819 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Cibakháza

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 819 m² telek

  • Eladó ház Cibakháza

  • 95m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1983
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cibakházán a Holt-Tiszától 80 méterre található 3 szobás, jó állapotú családi házat.A cibakházi családi ház főbb jellemzői:- a ház hasznos alapterülete 95 m2- a sarok telek területe 819 m2- 1983-ban épült téglából, de a ház egy kisebb része vályogból (konyha, étkező, előtér, kazánház, közlekedő) - a tető egy része cseréppel fedett, többi része hullám lemezzel - az épület 8 cm-es szigetelést kapott és nemes vakolattal burkolt, a lábazat is 5 cm-es lépésálló szigetelést kapott- az ingatlanban kialakításra került: előtér, folyosó, 3 szoba, fürdőszoba, illemhelyiség, konyha, közlekedő, kazánház, étkező, tároló - a 3 szoba padozata laminált, a többi helyiség kő, járólap burkolatú- a házban a központi fűtés gázról és vegyes tüzelésű kazánról is lehetséges- a nyílászárók többsége műanyagból a többi fából készült-  az épület összközműves, 25 amperes villanyóra- az ingatlan előtt egy 23 m2-es hangulatos terasz lett kialakítva- a házhoz tartozik több melléképület, amelyben garázs, műhely, tárolók, ólak, kutya kenelek lettek kialakítva- autóval 5 percen belül elérhető iskola, óvoda, élelmiszer és kereskedelmi üzletek, buszmegálló, posta, gyógyszertár.- az ingatlan bútorozottan eladóAmennyiben az 183800107 számú eladó cibakházi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

étkező
7.9m²
Előszoba
3.8m²
Közlekedő
5.9m²
Wc
2.4m²
Közlekedő
8.5m²
Fürdőszoba
4.3m²
Konyha
7.5m²
Szoba
12.5m²
Szoba
13.4m²
Szoba
19.8m²

Elhelyezkedés

Cibakháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542280


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542280

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó cibaházi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 819 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 231 579 Ft, ami a cibaházi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542280. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cibakháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.