star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cibakháza

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 796 m²

    telek

Vételár:

4,3 millió Ft

Eladó ház Cibakháza

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 796 m² telek

  • Eladó ház Cibakháza

  • 75m²


Ár:

4 300 000 Ft

Építés éve
1974
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cibakháza Bánomszőlő 2. útján lévő kertes családi házat!Az ingatlan főbb jellemzői :- 1796 m2 nagyságú területen helyezkedik el- lakóház, udvar, gazdasági épület és szőlő megnevezésű- a ház erősen felújítandó, inkább elbontandó- vályogból épült a tető fedése cserép- az ingatlanban víz és áram van- a telek körbe van kerítve- az utcában csatorna van, gáz nincs- a telek akácfával benőtt- a házhoz közel buszmegálló és bolt is vanAmennyiben a 155805319  számú Cibakházán lévő kertes családi ház vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Cibakháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6570107


+36 20

Ingatlannet kód: NET6570107

Az általad megtekintett eladó cibaházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 796 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 4,3 millió Ft, négyzetméter ára 57 333 Ft, ami a cibaházi átlaghoz képest 71%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570107. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cibakháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.