star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csákberény

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 199 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Csákberény

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 199 m² telek

  • Eladó ház Csákberény

  • 120m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Csákberény központi részén, mégis egy csendes parkosított részen jó állapotú családi ház eladó!
1199nm-es körbekerített telken, összközműves ingatlan található. Falazata tégla+kő; tetőszerkezete fa, zsindely fedéssel. Műanyag nyílászárók redőnnyel szereltek; részben szigetelt épület.
Fűtése gázkazánról megoldott, hőleadása radiátorokon keresztül történik. A házban 2 darab gyönyörű cserépkályha került kiépítésre, mely az egész házat befűti. A melegvíz szolgáltatást villanybojler biztosítja. A burkolatok a szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap. A fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is található.
A házban, mely 120nm: előszoba, nappali, 2 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba került kialakításra.
A rendezett, parkosított kertben garázs és melléképületek vannak. A kert alkalmas növénytermesztésre. Fúrt kút és házi vízmű is rendelkezésre áll.
A falu csendes, rendezett; pár perc sétára bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, óvoda, iskola elérhető. A közösségi élet mozgalmas. Kiváló választás idősek számára, illetve családok számára is, akik a városi forgatag elől egy nyugalmas helyre vágynak.
Az ingatlan tehermentes, költözhető.
Iár.: 49.900.000,-Ft
Tel.: 06-20-569-5588


Elhelyezkedés

Csákberény, Merán park


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636010


Új Ingatlan Bolt -  Unger Regina

Új Ingatlan Bolt - Unger Regina

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636010

Új Ingatlan Bolt -  Unger Regina

Új Ingatlan Bolt - Unger Regina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó csákberényi (Merán park) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 199 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 415 833 Ft, ami a csákberényi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Új Ingatlan Bolt - Unger Regina referens az Unger Regina irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636010. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csákberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.