star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csanádpalota

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

15,8 millió Ft

Eladó ház Csanádpalota

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Csanádpalota

  • 120m²


Ár:

15 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegyében, Csanádpalotán az Akácfa 31/A szám alatt található ikerházház eladó. A telek 910 nm, osztatlan közös tulajdon, (saját telekrész 450 nm) a rajta lévő ingatlan 120 négyzetméteres földszintes, kisméretű téglából épült, 10 cm hungarocell hőszigeteléssel. Az épületben található 3 db egész szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba +WC,. Külön épületben kazánhelyiség, tároló. A ház teljesen összeközművesített, 1973.-ben építették. Az összes nyílászáró korszerű hőszigetelt üvegezésük szürke színű alumínium, szúnyoghálóval és redőnnyel szerelve. Elektromos rendszer rézkábellel, vízrendszer, szennyvíz elvezető rendszer jó állapotú, folyamatosan karbantartott. A ház fűtése lapradiátoros cirkó központi fűtés, mely üzemeltethető gázkazánról, illetve vegyesfűtésű kazánról is. A szobák lamináltparkettával vannak burkolva, a többi helyiségben hidegburkolat található. A fürdőszoba zuhanyzós, és külön WC-vel kézmosóval rendelkezik. A melléképületek nagyon jó állapotban vannak, az udvar rendezett, gépjárművel való bejárás a másik utcáról (Rozmaring) lehetséges, itt lett elhelyezve a gépkocsi bejáró. Az ingatlan szépen karbantartott.
Csanádpalota fejlődő kisváros: iskolák, orvosi rendelő, védőnő, bölcsőde, óvoda található a településen. Biztonságos, csendes. Közel a román országhatárhoz, de nagyobb városok közelsége miatt, vonzó azok számára, akiknek elegük van a nagyvárosi nyüzsgésből, rohanásból, zsúfoltságból, az úgynevezett nagyvárosi stresszből és békés életre vágynak.
Az M43 autópálya lehetőséget biztosít, hogy könnyen és gyorsan megközelíthető legyen.
Az ingatlan megvásárlásához kedvező hitel, és CSOK is igényelhető, melynek intézéséhez szakszerű segítség áll rendelkezésére a leendő vásárló számára.
Keressen bizalommal, biztosan megegyezünk.


Elhelyezkedés

Csanádpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657569


+36 70

Ingatlannet kód: NET6657569

Az általad megtekintett eladó csanádpalotai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². A családi ház ára 15,8 millió Ft, négyzetméter ára 131 667 Ft, ami a csanádpalotai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant makoiingatlanpont hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657569. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csanádpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.