star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csány

  • 84 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

13,9 millió Ft

Eladó ház Csány

  • 84 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Csány

  • 84m²


Ár:

13 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Referens: KTA/98053
Árcsökkenés! 15.8 m Ft-ról 13.9 m Ft!!! Megéri megvenni!
Csány egyik csendes utcájában, de közel a központhoz, családi ház eladó!
Az ingatlan 3 hálószoba, konyha-étkező-nappali és fürdőszobából áll. Elrendezése kiváló.
A ház falazata vegyes, tető cserépből van. A nyílászárók új, hőszigetelt, műanyag nyílászárók. A ház melegét gázkonvektor adja, de kandalló kialakítására is van lehetőség. Az ingatlan jelenleg felújítás alatt áll, ebben az állapotban tudjuk értékesíteni. A fürdőszoba masszázskád, mosdó, Wc-ből áll, de van kényelmesen hely a mosógépnek is! A szobák 11, 15, 22 négyzetméteresek, kényelmesek. A nagyszobában egy gardrób is kialakításra került.
Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, birtokbaadás megegyezés alapján.
A közvetlen közelben található bolt, iskola, óvoda, templom, orvos. Az ingatlant ajánlom fiataloknak, akik saját elképzeléseik alapján szeretnék még formálni a mindennapokra, illetve ajánlom befektetőknek is.
Teljeskörű, díjmentes ügyintézéssel állok az érdeklődők rendelkezésére, beleértve a kedvezményes hitelügyintézést is! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható, alapos ügyvédi közreműködést biztosítok és segítséget nyújtok az ehhez kapcsolódó ügyek intézésében is! Hívjon mielőbb bizalommal!


Elhelyezkedés

Csány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512680


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512680

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 13,9 millió Ft, négyzetméter ára 165 476 Ft, ami a csányi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.