star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserszegtomaj

  • 136 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 983 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Cserszegtomaj

  • 136 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 983 m² telek

  • Eladó ház Cserszegtomaj

  • 136m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szerkezetkész állapot 99 millió Huf Kulcsrakész állapot 129 millió Huf! Az alábbi leírás a kulcsrakész állapotot tartalmazza!
Használja ki az egyedülálló lehetőséget, hogy egy új, modern otthonban éljen Hévíztől kettő és Keszthelytől öt kilométeres távolságon belül!
Cserszegtomajon ajánlunk figyelmükbe egy 1966 m2-es (983/983) telken 2024. évi átadással épülő, két családi házat, melyek egyenként 165 m2-es beépítettséggel és 114 m2-es hasznos alapterülettel rendelkeznek! A project részeként egyszerre két egyszintes ház épül közös bejárattal, de mégis egyedi kertkapcsolattal! Az épületek három hálószobával /11,2 m2, 11,7 m2, 14,4 m2/, nappalival /24 m2/, konyha-étkezővel /17,65 m2/, kamrával /1m2/, külön fürdőszobával és WC-vel /6,75 m2 és 1,6 m2/, közlekedővel /10,85 m2/ fedett /4+6,45 m2/ és fedetlen /43,7 m2/ terasszal rendelkeznek!
Műszaki adatok: az épületek energetikai besorolása várhatóan AA, a 25 cm-es Ytong falazatot 8 cm-es Austrotherm grafit szigetelés fogja borítani, a tetőzet Terran zenit antracit tetőcserép lesz, a nyílászárók háromrétegű szigetelt műanyagok, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval szerelten lesznek. Az épületen belül lesz még konyha bekészítés, a nappaliban kandalló, vagy cserépkályha bekészítés, napelem és napkollektor előkészítés, klíma berendezés előkészítés. A vizes blokkok szaniterekkel lesznek szerelve, valamint a szobák és a nappali laminált padlóval a WC, fürdőszoba, konyha és közlekedő kerámia lapokkal lesz burkolva. Az épületekhez két-két kocsibeálló fog létesülni melyet térkövezett úton lehet megközelíteni. Mind a két épület egyedi mérőkkel /víz, villany/ fog rendelkezni és kerítéssel lesznek bekerítve.
Természetesen minél hamarabb jelezzük vételi szándékunkat, annál nagyobb beleszólásunk lehet a színek, burkolatok és egyéb kiegészítők kiválasztásában /ezek azonban árkorrekcióval járhatnak/.
Igazán jól megtervezett, modern, kényelmes otthon lehet bármely korosztály számára! Hévíz kettő kilométerre, Keszthely és a Balaton öt kilométerre, Bécs és Budapest egyaránt kétszáz kilométerre elérhető!
MEGBIZHATÓ INGATLAN - INGATLAN AZ ÉLET ÉS A MUNKA ÉRDEKÉBEN!
További lakó- és kereskedelmi ingatlanokért tekintse meg weboldalunkat!


Elhelyezkedés

Cserszegtomaj, Bikedi sör


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610057


Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610057

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó cserszegtomaji (Bikedi sör) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m², míg a hozzá tartozó teleké 983 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 727 941 Ft, ami a cserszegtomaji átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610057. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserszegtomaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.