star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserszegtomaj

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 517 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Cserszegtomaj

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 517 m² telek

  • Eladó ház Cserszegtomaj

  • 61m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Cserszegtomaj csendes utcájában ajánlom figyelmébe ezt a családi házat.

Az ingatlanról bővebben:

- 1517 m2 telekterület, amely két utcáról is megközelíthető
- 61 m2 hasznos lakótér
- tégla falazat
- a fűtése elektromos klímaberendezéssel és cserépkályhával történik
- a ház felújítandó, de jó szerkezeti állapotban van, nem vizesedik, nem penészesedik és nincsenek dilatációs repedések,
jelenleg is lakható minőségű
- térfelosztása: 2 szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdő + WC
- az épülethez egy 32 m2-es nyitott és egy 12 m2-es fedett terasz tartozik, valamint nyári konyha, egy 31 m2-es pince és tárolók
- az épület bővítésére is van lehetőség
- az egykor használt kis méretű gazdasági épületek bontása indokolt
- az ingatlan 3 fázisú ipari árammal is felszerelt

- a kertben termő gyümölcsfák és szőlő található, valamint fűszerkert is könnyen kialakítható

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésű, Keszthely 7 km, Hévíz 5 km távolságra található. A környéken rengeteg látnivaló és kiránduló lehetőség található. Akár a Balaton, a Kis-Balaton, Badacsony, Szigliget, Káptalantóti, Káli-medence is kényelmesen megközelíthető akár kerékpárral is.
A községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, védőnői szolgálat, vegyesboltok, fodrászüzlet, pedikűr-, manikűr szolgáltatás is elérhető.

Amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Bázsa Gabriella
+36 30 128 0975
BJ Ingatlan


Elhelyezkedés

Cserszegtomaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648200


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648200

Az általad megtekintett eladó cserszegtomaji családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 517 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 737 705 Ft, ami a cserszegtomaji átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bázsa Gabriella referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648200. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserszegtomaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.