star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csömör

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

189,9 millió Ft

Eladó ház Csömör

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Csömör

  • 180m²


Ár:

189 900 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

EGY KIVÉTELESEN RITKA és ALKALMI VÉTELI LEHETŐSÉG Csömörön azoknak, akik a jövőben szeretnének majd a település családbarát nyugalmas részén (életvitelszerűen) élni !!!Budapest közvetlen agglomerációjában, az M0-s körgyűrűtől 1,5 km-re, a rohamosan fejlődő Csömör központi és közkedvelt részén, Ófalu határában eladó egy ÚJSZERŰ, így nagyon JÓ állapotban lévő, NAPOS-VILÁGOS, 240nm. alapterületű mediteránn jellegű családi ház. A környék kifejezetten KERTVÁROSI, csendes és nagyon hangulatos, ellátottsága bármely szempontból szinte tökéletes, a szomszédok pedig kedvesek segítőkészek és kultúráltak !A ház - aminek az elosztása illetve helységeinek mérete teljesen ideális - és a kert is folyamatosan karbantartott, mely egy nagy (30nm.) terasszal továbbá még egy kellemes méretű medencével rendelkezik. Az épület fűtéséről és a melegvíz ellátásról kombi gáz cirkó kazán gondoskodik, illetve a fűtésre még padlófűtés is rásegít(het).Csömör Budapesttel szinte már egybe van épülve, ezért nagyon egyszerűen és viszonylag rövid idő alatt megközelíthető a 31-es, 46-os, 92-es és 992-es fővárosi buszokkal, valamint az Örs vezér térről induló és Csömöri végállomásig közlekedő HÉV járatokkal.Az ingatlan első osztályú BEFEKTETÉS lehet minden olyan vásárlónak, akinek fontos a jövőbeni ÉRTÉKÁLLÓSÁG !! Ajánlom továbbá azon személynek is akik mostanában gondolkodnak a második otthonuk megvásárlásában, hogy ott folytassák majd a továbbiakban önálló életüket, amit az elkövetkezendő évek során szeretnének a körülményeiknek megfelelően, majd egy BARÁTSÁGOS és zöldövezeti környezetben leélni !!!Amennyiben a ház a hirdetésben látottak és olvasottak alapján felkeltette érdeklődését, és személyesen is megtekintené, vagy további kérdései merülnének még fel azzal kapcsolatban, úgy kérem akkor is nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megadhassam majd a szükséges válaszokat, illetve a személyes bejárásra is a lehető legrövidebb időn belül, sort tudjunk majd keríteni.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ065346


Elhelyezkedés

Csömör, Csalogány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6510347


+36 30

Ingatlannet kód: NET6510347


Az általad megtekintett eladó csömöri (Csalogány utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 189,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 055 000 Ft, ami a csömöri átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510347. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csömör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.