star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csősz

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 263 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Csősz

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 263 m² telek

  • Eladó ház Csősz

  • 100m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csősz csendes, rendezett utcájában, 100 nm-es alapterületű tégla építésű ház eladó.Az ingatlan 2008-ban épült 38 N+F téglából. Szigetelt épület jó állapotú. Az ablakok fa borításúak, dupla hőszigeteltek, redőnnyel felszereltek.Az ingatlan összközműves, csatornát kivéve, mert az a településen egyelőre még nem elérhető.3x16 Amper került kiépítésre.A tető cserépfedéses, jó állapotú.A külső színezés ami az új tulajdonos dolga lesz.A közel 100 nm-es tetőtér beépíthető, így akár több generációnak is alkalmas az ingatlan.Az alsó szinten 100 nm-es pince, tároló helyiség került kiépítésre. A ház tágas terei nagy kényelmet nyújtanak a család minden tagjának.A fűtés gáz kazánról megoldott, de alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán és klíma is rendelkezésre áll. A konyhában, fürdőszobában, wc-ben, nappaliban és előszobában padló fűtés került kialakításra. A szobákban radiátor van. Az ingatlan hangulatát növeli, hogy a kertben kialakításra került egy kisebb halas tó is, szőlő és gyümölcsfák megtalálhatóak a hátsó kertben. Jöjjön és szeressen bele ebbe a nagyszerű házba!


Elhelyezkedés

Csősz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6401039


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6401039

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csőszi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 263 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 450 000 Ft, ami a csőszi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6401039. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csősz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.