star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 203 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 203 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 203m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Dabas központi részén, mégis csendes nyugodt utcában, 203 m2 es Családi ház, 720m2-es telekterülettel eladó!
Az ingatlan sok lehetőséget rejt magába, akár befektetésbe vagy családjának keresi a megfelelő Otthont. Az ingatlan jelenleg 203m2- es hasznos alapterülettel rendelkezik, melyből 103m2 a lakórész, 100m2 a pincerész mely garázsból és több nagyobb helyiségből áll, így akár műhely, hobby szoba, szaunarészt szeretne magának azt itt mind meg tudja valósítani. A lakórész újszerű, szépen fel lett újítva, festés, villanyhálózat, aljzat, vízvezetékek, burkolás, is megtörtént, így akár azonnal költözhető. Kettő külön szobából, egy amerikai konyhás nappaliból, kádas fürdőszoba, Wc, előszoba helyiségekből áll. Szép világos tágas terek jellemzik. Lehetőség van, egy külön lakórész kialakítására, amit akár igény esetén teljesen külön feljáróval is meg lehet közelíteni, így akár egy biztos bevétel is lehet amennyiben kiadásban gondolkodik, vagy két család tökéletes Otthona lehet.
A fenti rész 70m2-es, három hálószobás, nappali, konyha, fürdőszoba helyiségekből áll amit még saját elképzelései szerint variálhat. A kiállások fent vannak, elkezdőtek már a munkálatok,(50%os készültségű), de nem lett befejezve. A ház beton alapra tégla falazatból épült, szerkezetileg kiváló, külső szigetelést kapott, mely 5cm-es a hidegebb oldal 8cm. Minden közművel ellátott, fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokkal, illetve lehetőség van egy kandalló beépítésére a nappaliba. Csok, és hitel igényelhető a házra. Hívjon bizalommal, amennyiben kiváló ingatlant szeretne, egy remek helyen.

A környékről:

családi házas, csendes nyugodt, központhoz közel.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dabas, központi részén, mégis csendes nyugodt utcában, 203 m2 es Családi ház, 720m2-es telekterülettel eladó!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6545273


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6545273

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi (központi részén, mégis csendes nyugodt utcában, 203 m2 es Családi ház, 720m2-es telekterülettel eladó!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 203 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 393 596 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545273. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.