star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 671 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 671 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 62m²


Ár:

22 000 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Dabas-Szőlőben eladó egy 1671m2-es telken álló, jelenleg is felújítás alatt lévő, 62m2-es családiház. 

Az ingatlan 2+fél hálószoba, előszoba, konyha+étkező, fürdőszoba helyiségekből áll. Összközműves, és fúrt kút is van, 7 csap kiállással. 

A beton alapon, nagyrészt vályogból épült házon a tető 9éve lett cserélve. Mivel a "gang" egy része beépítésre került, így a 2x16A-os villanyórát áthelyezték a jelenlegi szabályok szerint az épület külső falára. Ezzel egy időben a már felújított helyiségekben a teljes villanyvezetéket is áthúzatták. 

 

A gyerekszoba betonozás után parkettázva lett, a falak speciális klímaglettet kaptak a légáteresztés miatt, így nem penészesedik.

A konyha átalakítása elkezdődött, ide új vízcsövek kerültek, egy ajtót pedig megszűntettek, ezzel javítva a jobb elrendezést.

A fürdőszoba teljesen fel lett újítva, a villanyvezeték, a vízcsövek, szaniterek, kapcsolók, beton alapra járólap került, a falra új csempe, az esetleges vizesedést megakadályozva pedig alatta egy vízzáró réteggel lett lekenve. A két ablak itt is műanyagra lett cserélve, és felszereltek egy elektromos törölközőszárítót is. 

A melegvizet villanybojler adja, ami szintén felújításra került. 

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. 
Az ingatlan többi részének felújítása a következő tulajdonosra vár. 

Dabas-Szőlő a város csendesebb, nyugodtabb, falusiasabb része, annak minden előnyével, és hátrányával. Az ott élőktől szinte kivétel nélkül azt hallom, hogy semmi pénzért nem költöznének el innen, hiszen kocsival néhány perc alatt elérhető a város központi része, de az erdővel körülvett, természetközelséget élik meg a mindennapjaikban. 

 

A középkorban először 1264-ben tesz említést királyi adománylevél Dabasról. A név valószínűleg onnan  származik, hogy Dabas volt a királyi dobosok lakhelye. A mai város a területén korábban létezett négy falu (Gyón, Alsódabas, Felsődabas és Sári), illetve két, mára belterületté átalakult tanyacsoport (Dabasi Szőlők és Sáribesnyő) összevonásával jött létre. 

Alsódabashoz tartozott az Újhartyáni határ mentén Szőlő (megtalálható Szőlőtelep, vagy Alsódabasi-Szőlő néven is). Dabasi-Szőlők a 19. Század végén indult igazán fejlődésnek. 

Legfontosabb útvonala az 5-ös főút.

Fontos szerepet tölt be Dabas közúti közlekedésében az M5-ös autópálya is, amely ugyan a közigazgatási területét nem érinti, de viszonylag kis távolságban húzódik tőle, és a szomszédos Újhartyánban csomóponttal rendelkezik. 

A várost érintő autóbuszvonalak egyrészt Budapesttel és Kecskeméttel, másrészt a környező településekkel biztosítanak közlekedési kapcsolatokat. 

A hazai vasútvonalak közül Dabast a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonal érinti, amelynek egy állomása (Dabas vasútállomás) és egy megállóhelye (Gyón megállóhely) van a város területén. Budapest és Lajosmizse felé járnak személyvonatok.

Dabas három városrészében (Dabas, Gyón, Sári) egy-egy önkormányzati-, Sáriban római katolikus általános iskola, 7óvoda, 3bölcsőde, és egy zeneiskola működik. A város két középiskolája a Táncsics Mihály Gimnázium, valamint a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola.

A város kulturális életének legfontosabb intézménye a Kossuth Művelődési Központ. A különböző településrészek kultúráját színesíti a Halász Móricz-kúria, a Sári Faluház, és a Dabasi-Szőlők Művelődési Ház. A város egy több mint 40 ezer kötetes könyvtárral is rendelkezik. 

 

Sinkóné Varga Klára 

06204321227

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6553668


+36 20

Ingatlannet kód: NET6553668


Az általad megtekintett eladó dabasi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 671 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 354 839 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sinkóné Varga Klára referens az AD-VESZ INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.