star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

71,45 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 100m²


Ár:

71 450 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dabas - Gyón természetközeli területén megvételre kínálunk egy 100 nm-es nappali + két hálószobás körbejárható családi házat .
Az ingatlant 2017-ben felújították, a 30- as téglafal homlokzata 10 cm-es dryvit szigetelést kapott. A műanyag modern nyílászárók 3 réteg üveggel, redőnnyel felszereltek, az új tető cserép fedésű, de a burkolatok, a vezetékek is újak. Az ingatlan fűtéséről elektromos kazán, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. A komfortról egy modern hűtő-fűtő klíma-,a biztonságról kamera rendszer gondoskodik.

A diszkrét udvaron a hangulatos szaletli (kiépített hideg és melegvízzel) remek családi- baráti sütögetés színhelye, a kétállásos garázs elektromos kapuval ellátott. A kertben található medence befejezése az új tulajdonosra vár. A gazdasági épület állatartásra-egyéb tevékenységre alkalmas.

A bútorok-berendezési tárgyak külön alku tárgya.
További információért hívjon bizalommal a hét minden napján.

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365019


Elhelyezkedés

Dabas, Gyón vasútállomás vonzásában!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631047


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631047

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi (Gyón vasútállomás vonzásában!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 71,45 millió Ft, négyzetméter ára 714 500 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinczy László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631047. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.