star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 867 m²

    telek

Vételár:

74 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 867 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 61m²


Ár:

74 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
egyéb

A beltér:

ENERGIATAKARÉKOS MASSZÍV CSALÁDI HÁZ

Dabas kedvelt építési területén eladó egy LIAPOR technológiával készült, A+++ besorolású, 2 szobás,teljesen önellátó energia rendszerű családi ház.
A Liapor építési rendszernek megfelelően az építési mód Liapor/ kerámia-kompozit/ hőszigetelt rendszerű. Így az épület időtálló, tartós, állandó karbantartást nem igényel, azaz masszívház. Maximálisan megfelel a napjainkra kialakult hőszigetelő és hőtároló igényeknek. A ház szigetelése a rendszerhez tartozó 20-20-35 cm-es grafit, födémen kőzetgyapot elemekkel történt. Zárószinten fafödém, cserép fedéssel.
A ház nagyszerű beosztása /nm/:
Előtér : 2,62 Kerámia
Közlekedő: 3,85 Lam. par.
Wc: 1,62 Kerámia
Mosókonyha: 3,97 Kerámia
Fürdő: 4,17 Kerámia
Szoba:1 10,26 Lam. par.
Szoba: 2 9,86 Lam. par.
Nappali, Konyha,Étk 24,51 Lam. par.
∑ 60
Nyílászárók: 3 rétegű műanyag ablakok, a belső ajtók fából készültek, vagy fóliázottak. A meleget padlófűtésen át 6 KW-os napelemrendszer adja, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.
A telek 867 nm-es, 3 oldalról körbekerített. Locsoláshoz saját fúrt kút készült.
A főbejárathoz tervezett belépő , és a kiülőként is jól használható hátsó kertre néző terasz befejezése az új tulajdonosra vár.
A város főutcája néhány perces gyalogos távolságra található. Ez az otthon a nyugalom szigete, rendezett szomszédsággal. Az ingatlan per és tehermentes.
Érdeklődés esetén várom tiszteletteljes hívását akár hétvégén is.Teljes körű ingatlanközvetítő szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644241


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644241

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 867 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 1 213 115 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Lengyel Katalin referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644241. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.