star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dág

  • 105 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 522 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Dág

  • 105 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 522 m² telek

  • Eladó ház Dág

  • 105m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
nincs

Cserélhetőség:

Budapest-Esztergom, vagy Budapest-Vác vonalon

Az ingatlanról:

Dágon, 3 lakásos, részben felújított ingatlan 29,9 millió forintos áron eladó, A kisebb 1 szobás, cca. 25m2-es, a két nagyobb 40 m2-es. Ebből az egyik másfél szobás, a másik egyszobás, de ott egy külön előszobai rész is található.Az ingatlan felújításra került,de kívülről még nincs homlokzat festéssel ellátva.
Az ingatlan Budapest-Esztergom, vagy Budapest-Vác vonalon lévő lakásra is cserélhető.

A beltér:

A belsőleg felújításra került lakások új műanyag nyílászárókkal lettek ellátva. A tető egy része felújításra szorul, ennek elvégzését az állami támogatás igénybevételével vállalhatja leendő tulajdonosa. Igényelhető a falusi CSOK, a babaváró hitel. A tető másik része éppen most lett frissen elkészítve: cserepes lemezre lett kicserélve. Mindegyik külön zuhanyzós fördőszobával rendelkezik. Valamennyi közmű megtalálható, a gáz viszont csak az utcában található. A fűtés hagyományos, a meleg vízellátást villanybojler szolgáltatja.
Mindhárom lakás külön-külön közmű mérőkkel ellátott.
Jelenleg a 25 m2-es lakrészben egy idősebb hölgy szívesség használóként lakik.
A csendes, zöldövezeti környezetben fekvő ingatlan akár ott lakásra, de befektetési célból is ideális lenne, albérletbe is kiadható.

A környékről:

A körülötte lévő településekben a kikapcsolódást éppúgy megtalálhatja, mint a munkahelyi lehetőséget. Remek lehetőség akár vállalkozási célra is, némi változtatással vonzó kislakásokká alakítható. A közvetlen mellette fekvő Csolnokon uszoda is található. A környezet ámulatba ejtően szép, hegyes, erdős tájak festőien szép, meghitt hangulata árnyalja.
A közlekedés autóbusszal oldható meg.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon emailt!


Elhelyezkedés

Dág


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6024715


+36 70

Ingatlannet kód: NET6024715

Az általad megtekintett eladó dági családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 522 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 284 762 Ft. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6024715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dág ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.