star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dánszentmiklós

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 079 m²

    telek

Vételár:

54,5 millió Ft

Eladó ház Dánszentmiklós

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 079 m² telek

  • Eladó ház Dánszentmiklós

  • 125m²


Ár:

54 500 000 Ft

Építés éve
1978
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Dánszentmiklós szép központi utcájában ezt az 1079 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant, a rajta álló 125 nm.-es emeletes családi házzal , melyet 2021-ben felújítottak.
Az épület beton alapra épült, tégla falazattal, szigetelt betonfödémmel sátortetős kivitelezéssel. A külső falazat kőporral színezett.
A földszinten: Nappali, konyha, spejz, közlekedő, fürdőszoba, hálószoba;
az emeleten 3 szoba, tusolós- sarokkádas fürdőszoba és közlekedő került kialakításra. Az emeletre a közlekedőben kialakított vasvázas tömörfa lépcső vezet.
A felújítás során a klímák, elektromos vezetékek, nyílászárók, burkolatok cseréje történt.
Az épület fűtése központi fűtésrendszeren történik vegyeskazánnal, gázkazánnal és 7 db. hűtő- fűtő klímával H tarifás rendszerrel. A melegvizet gázcirkó és villanybojler is melegíti, tetszés szerint.
A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, redőnyösek, szúnyoghálósak. Az épület fekvése előnyös: ezáltal világos, napfényes
A belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett fal.
Az épület mellett garázs áll. Az udvaron: melléképület, benne- nyári konyha, tároló. Valamint gazdasági kiszolgáló épületek találhatók. A kerti locsolást fúrt kút segíti.
Aki kellemes környezetben új lakhatásra vágyik nagy családdal, vagy két generációval, ez az ingatlan erre a célra kiválóan alkalmas. Kérem jöjjön el, tekintse meg és tegyen ajánlatot. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Dánszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648298


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648298

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dánszentmiklósi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 079 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 54,5 millió Ft, négyzetméter ára 436 000 Ft, ami a dánszentmiklósi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648298. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dánszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.