star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 1 500 000 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 1 500 000 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Debrecen

  • 1 500 000m²


Ár:

129 000 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Debrecen mellett, a Fancsikai tavak közelében, erdővel körbeölelt 2877 nm-es telken, 150 nm-es, 2 szintes, rusztikus, korzikai fekete fenyő rönk ház eladó! Az épület 2012-ben épült beton alapra, 10 cm-es szigetelésű tégla lábazattal, beton cserép héjazattal. Az ingatlan besorolása kivett tanya, lakóépület. Hitelezhető, falusi CSOK igényelhető.

A ház fűtését a nappaliban elhelyezett hatalmas cserépkályha teljességében biztosítja, melyet az emeleten lévő kályhával kiegészíthetünk, ha szükséges. A meleg vizet bojler biztosítja.
A földszinten vendég wc, nappali, étkező-konyha található, innen a 30 nm-es garázsba/tároló kamrába is kijutunk. A konyhában modern és minőségi gépek lettek beépítve.
Az emeleten tágas közlekedő, hatalmas erkély, 3 külön nyíló hálószoba-kettőben inverteres klíma van- és egy fürdőkádas fürdőszoba található wc-vel. A földszinti cserépkályha az emeletet is teljesen befűti, talán a legnagyobb hidegben érdemes csak a fenti kandallóba is begyújtani.
Az ingatlanba gáz nincsen bekötve, a víz bevizsgált ivóvíz.

Ez a birtok a csendre, nyugalomra, madárcsicsergésre vágyóknak ideális. Az ingatlan alkalmas gazdálkodásra, önellátásra.

Ha belép ebbe a házba, nem akar majd elmenni, mert itt érezni a tisztaságot, békét, az otthon nyugalmát.

Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6592444


+36 20

Ingatlannet kód: NET6592444


Az általad megtekintett eladó debreceni tanya 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 500 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A tanya ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 86 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.