star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 191 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

199,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 191 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Debrecen

  • 191m²


Ár:

199 900 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Makovecz Imre által tervezett debreceni ház eladó!
Eladó Debrecen belvárosának ikonikus ékköve, a Kossuth- és Ybl-díjas Makovecz Imre által tervezett, védett házzá nyilvánított kuriózum. Az ingatlan a város kiemelkedő alkotása. Az organikus építészet jegyében készült, a tér, a forma és a funkció harmonikus összhangját adja át érzékeinknek, nagy világos terekkel, egyedi megoldásokkal és kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik.
A 191 négyzetméteres ingatlan minden ízében a nagybetűs otthon érzetét kelti.
A ház egy oázis, amely az elmélyülésre és az összegyűlésre is egyaránt alkalmas. Lássuk, hogyan is fest a ritkaságszámba menő ajánlat!
„Az ikerház sárga Tischler tégla falazata mögött négy szinten kap teret az élet: 191 négyzetméter, 3+1 szoba, plusz egy galériás háló a csúcsban, étkező, konyha, 3 fürdőszoba, kamra, tároló és garázs található benne. Klíma és padlófűtés segíti a komfortos hőérzetünket. A mindennapok harmóniáját a 11,5 négyzetméteres terasz és az üdítően zöld kert adja. Igény estén az ingatlanban található exkluzív berendezések, tárgyak külön megegyezés alapján megvásárolhatóak.”
Az ingatlan számtalan lehetőséget kínál. Tökéletes megoldás ügyvédi irodának, természetgyógyászati, vagy egészségközpontnak, vállalkozásnak és nem utolsó sorban lakhelynek, mely optimális választás gyermekes családoknak is.


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628466


+36 20

Ingatlannet kód: NET6628466


Az általad megtekintett eladó debreceni ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 191 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ikerház ára 199,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 046 597 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.