star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Délegyháza

  • 75 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 474 m²

    telek

Vételár:

106 millió Ft

Eladó ház Délegyháza

  • 75 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 474 m² telek

  • Eladó ház Délegyháza

  • 75m²


Ár:

106 000 000 Ft

Építés éve
2011
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Délegyháza központhoz közel eső részén eladó egy 2011-ban épült, nagyon szép állapotban levő ikerház egyik lakása. Az ingatlan nettó 75 m2-es hozzátartozó 15 m2-es fedett terasszal és egy 31 m2-es külön álló garázzsal. A Pro-concept technológiával épült, alacsony rezsijű amerikai-konyhás nappali étkezővel, három hálószoba, fürdőszoba, káddal, külön wc. Fűtése radiátorral megoldva, kombi gáz cirkóval amely a meleg vizet is szolgáltatja. Nyílászárók műanyagból lettek beépítve redőnyökkel és szúnyoghálóval. A telek 474 m2-es összközműves amelyben helyet kapott egy minden engedéllyel rendelkező 30 m2-es beton alapon lévő garázs is, aminek az egyik fele jelenleg kozmetikai szalonként üzemel. Itt áram és vizesblokk is van, de bármely más tevékenységre is használható. A telken van fúrt kút, gyümölcsfák, épített bográcsozó, medencének kialakított hely is. Igényes belső burkolattal rendelkező házba csak költözni kell. A konyhabútor a gépekkel az árban van. Tavak a közelben találhatóak. Közlekedés jó, Vasút állomás, buszmegálló , központ, óvoda kb. 5 perc sétára található.
Budapest több irányból is megközelíthető és kb. 30 perc alatt elérhető.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Délegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6514839


+36 70

Ingatlannet kód: NET6514839

Az általad megtekintett eladó délegházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 474 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 106 millió Ft, négyzetméter ára 1 413 333 Ft, ami a délegházi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár József referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514839. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Délegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.