star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Diósd

  • 225 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 772 m²

    telek

Vételár:

200 millió Ft

Eladó ház Diósd

  • 225 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 772 m² telek

  • Eladó ház Diósd

  • 225m²


Ár:

200 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Diósdliget legkedveltebb utcájában, nyugodt, csendes, zöld környezetben, szomszédoktól elszeparált telken eladó, a fotókon látható 2015-ben épült modern stílusú családi ház.
A két szintes épületben a nappali-konyha-étkezőn, kívül 5 szoba, 2 fürdőszoba, 1 zuhanyzó, 2 gardrób, mosókonyha, vendég mosdó, és moziszoba található.

A nagy üvegfelületekkel ellátott 52 négyzetméteres, mindig világos nappaliból 25 négyzetméteres kellemes hangulatú fedett teraszra léphetünk ki.

Az ízlésesen kialakított, igényesen parkosított kertben egy nagy méretű fedett pergola, fűthető medence, valamint 3 autó számára térkövezett kocsibeálló kapott helyet, ahová elektromos kapun keresztül juthatunk be. A kert szépségéről pedig automata öntözőrendszer gondoskodik.

A ház építése során felhasznált minőségi anyagoknak és a 20 cm-es teljes szigetelésnek köszönhetően a rezsiköltség minimális (45-48 ezer Ft/hó)

A vételár tartalmazza a ház teljes berendezését, a moziszobát is beleértve.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359303


Elhelyezkedés

Diósd, Diósdliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6580740


+36 30

Ingatlannet kód: NET6580740

Az általad megtekintett eladó diósdi (Diósdliget) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 772 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 200 millió Ft, négyzetméter ára 888 889 Ft, ami a diósdi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Dénes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580740. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Diósd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.