star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dombóvár

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 652 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó ház Dombóvár

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 652 m² telek

  • Eladó ház Dombóvár

  • 200m²


Ár:

58 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan DOMBÓVÁRI irodája kínálja eladásra ezt a kitűnő adottságokkal rendelkező DOMBÓVÁRI CSALÁDI HÁZAT!
Kertváros csendes utcájában található ez a kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlan!
A 200 m2-es szintes, tégla építésű családi ház 2652 m2-es telken fekszik. Ebből 2089 m2 szántó, 563 m2 az ingatlanhoz tartozó telek.
A földszinten 3 szoba, nappali, fürdő, wc, előszoba, étkező, majd a ház folytatásában lett kialakítva a konyha egy tároló helyiséggel, mellette nyári konyha, kamra, mögötte pedig a kazánház. A konyhából lehet kimenni a tágas teraszra.
A tetőtérbe az étkezőből vezető lépcsősoron jutunk fel. A lépcsősor alatt egy új beépített szekrény található. A tetőtérben a galériáról nyílik egy felújított fürdő és egy nagy szoba, melyről az erkélyre lépünk, ami az utcára néz.
A helyiségek rendkívül tágasak és világosak. Az ingatlan alkalmas akár több generáció összeköltözésére vagy nagyobb család részére is.

A ház folytatásában 2 garázs is épült, az egyik 16 m2, a másik 13 m2.
Az elmúlt években több felújítás történt. A nyílászárókat műanyagokra cserélték, szigetelték a házat. A tetőt is felújították, Lindab tetőcserép került rá. Új kovácsoltvas kerítés épült. A földszinten lévő fürdőt 8 éve újították fel. A házat körbe térkövezték.
A fűtés cirkó gázkazánról működik, melyet 1 éve cseréltek, de lehetőség van a kazánházban található vegyes tüzelésű kazánnal is fűteni.
Az udvarba hátsó részében több tárolóhelyiség található. Mellette pedig egy nagyon szépen rendben tartott, parkosított kert kertitóval..
A szántót jelenleg gazdálkodásra használják, emellett több könnyűszerkezetes, jelenleg baromfiak tartására alkalmas, ólak épültek. Számos különleges gyümölcsfa és szőlő került telepítésre, illetve konyhakert is megtalálható a területen.
Nyugodt, csendes utcában található, kedves szomszédokkal.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált DOMBÓVÁRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME-Ingatlanok egy életen át.


Helyiségek

Wc
3m²
Szoba
19m²
Fürdőszoba
3m²
Konyha
13m²
Szoba
18m²
Szoba
18m²
Kamra
5m²
Szoba
6m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
13m²
Szoba
13m²
Erkély
3m²
Szoba
27m²
Konyha
14m²
Terasz
8m²
étkező
21m²
Előszoba
11m²

Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537296


Lido Home Dombóvár

Lido Home Dombóvár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537296

Lido Home Dombóvár

Lido Home Dombóvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dombóvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 652 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 290 000 Ft, ami a dombóvári átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drenovits Erzsébet referens a Lido Home Dombóvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.