star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunabogdány

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 401 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Dunabogdány

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 401 m² telek

  • Eladó ház Dunabogdány

  • 115m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
geotermikus
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó családi ház a Dunabogdányhoz tartozó Bogonháti majorban. A Tahitótfalu és Dunabogdány között épült zárt lakópark, hangulatos, kivilágított, viacolor borítású magánúton közelíthető meg a 11-es főútról.
A 2022-ben 1401m2 telken épült,115m2 hasznos alapterületű egyszintes ingatlan helyiségei: előtér, WC kézmosóval, egy légterű konyha-étkező nappali, tároló, 2 szoba, káddal szerelt fürdőszoba, közlekedő, háztartási helység, garázs. A hálószobához kapcsolódik egy zuhanyzóval szerelt fürdőszoba WC-vel. A nappaliból közelíthető meg a fedett 9m2-es tornác és hozzá kapcsolódó 13m2-es terasz. A helyiségek pontos mérete a mellékelt alaprajzon láthatóak.
Az épület energetikai besorolása B-B.
Fűtés-hűtés: „levegő-levegő” rendszerű Mitsubitsi hőszivattyú megújuló energiával, oldalfali hőleadó egységekkel épült, mely energiatakarékos és környezetkímélő megoldás.
Külső nyílászárók: műanyag, háromrétegű üvegezésűek.
A szobák burkolata Vinyl padló, a többi helység kerámia Cersanit lapokkal fedettek.
A kert arculatának kialakítása, növényekkel való betelepítése új tulajdonosára vár.
A Dunakanyarban lévő Bogonháti major egy Budapesttől 34 km-re található zárt lakóközösség, saját úttal, sorompóval, játszótérrel, halastóval. Rendjére, tisztaságára az igényes tulajdonosi kör és a Bogonhát Természetvédelmi Egyesület vigyáz. A lakópark népszerű külföldiek, illetve olyan vásárlók körében akik csendre, nyugalomra, jó levegőre vágynak.
Az új ingatlan valóban családi ok miatt vált eladóvá!


Elhelyezkedés

Dunabogdány, Bogonháti major


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623548


CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623548

CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunabogdányi (Bogonháti major) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 401 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa geotermikus. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 1 034 783 Ft, ami a dunabogdányi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant CC ingatlan - Galántai Franciska hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunabogdány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.