star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti, Kis-Duna-part

  • 350 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 815 m²

    telek

Vételár:

175 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti, Kis-Duna-part

  • 350 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 815 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti, Kis-Duna-part

  • 350m²


Ár:

175 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2019
Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
3 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

IGAZI BELESZERETŐS INGATLAN!
Jöjjön el, ezt látni kell, a fotók messze nem adják vissza a nagyszerűségét!

Dunaharasztiban, Kis-Duna partnál eladó 3 szintes, összesen 350 m2-es, ÖNFENNTARTÓ luxusingatlan, egy 815 m2-es telken. Belsőépítész tervezte, a modern és az antik enteriőr kombinálásával egy rendkívül különleges otthont sikerült létrehozni, sok-sok extrával.
Már az elhelyezkedése egy csoda, vízimádóknak való, itt szinte mindenkinek saját stégje, hajója van, Budapest belvárosától 30 perces autóútra, Ráckevei HÉV vonal közelében van és a nemzetközi bicikli útvonal mellett.

A ház 2000-ben épült, de 2019-ben teljesen felújították, újjáépítették. A tetőt lecserélték üvegmázas kerámia Domino cserépre. Új, 5 légkamrás fa nyílászárókat kapott az épület és 15 cm-es, grafitos homlokzati hőszigetelést. A fürdőszobák új, modern burkolatot kaptak és a konyhabútor edzett üvegből megrendelésre készült, a legmagasabb minőségű AEG háztartási gépekkel, AEG gőzsütővel beépítve. Nappaliban kandalló, a földszinten finn és aroma szauna, gőzkabin, jacuzzi, konditerem lett kialakítva. A konyha-étkezőből hatalmas, csodás Dunára panorámás teraszra léphetünk ki egy hatalmas eltolható teraszajtón keresztül. A nappali szinten, előtér, lejáró, fürdőszoba, külön vendégmosdó, konyha-étkező-nappali és teraszok lettek kialakítva, az emeleten 2 tágas hálószoba és gyönyörű fürdőszoba kapott helyet. Tágas terek, nagy bevilágító felületek és körbenapozottság jellemzi az ingatlant.

A házba gáz nincs bevezetve, a tetőn elhelyezett 10 kW napelem biztosítja a ház teljes energia ellátását. A fűtést NOBO elektromos üvegpanelek szolgáltatják, amit ki lehet még egészíteni a kandalló használatával. Túltermelés esetén az ELMŰ ad-vesz mérőóráján keresztül visszatáplál a hálózatra a rendszer. Túlméretezett teljesítmény, közel a házfenntartás dupláját tudja, akár elektromos autó is fenntartható a hálózatról. Telefonos applikációról távolról is irányítható az elektromos rendszer, a kamerarendszer és a wellness „részleg” is. Gyakorlatilag a ház rezsi költsége az elfogyasztott víz és csatornadíjban kimerül.

Teremgarázsban 3 autó számára van hely, a kertben további, akár 5 autó számára is van lehetőség, illetve fedett szín, akár hajó téli tárolására is alkalmas, vagy kerti kiülőként hasznosítható.

Ha valaki befektetésnek venné, akár visszabérlésről is szó lehet. Alkalmas lehet vállalkozásra, iroda kialakítására, vagy vendéglátó/szálláshely kialakítására is.


Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitel ügyintézéssel, CSOK és más állami támogatású kedvezményes lehetőségekkel, ügyvédi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KERESÜNK FIZETŐKÉPES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ELADÓ ÉS KIADÓ LAKÁSOKAT! (Bruttó 1,5 -2,5 % közötti sikerdíj, értéktől és a megbízás módjától függően. Korrekt szerződés, gyors és szakszerű értékesítés)


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Kis-Duna-part


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598872


+36 70

Ingatlannet kód: NET6598872


Az általad megtekintett eladó Dunaharaszti, kis-duna-parti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 815 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 3 garázs. A családi ház ára 175 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti, Kis-Duna-part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.