star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 450 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

279,9 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 450 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 450m²


Ár:

279 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2002
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Exkluzív elegancia és kiváló minőség!

Eladásra kínálunk egy prémium minőségű családi házat Dunaharaszti központjában, amely tökéletes választás lehet cégszékhelynek vagy irodaháznak is.

A ház tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a tágas és világos terekre, valamint a különböző korosztályok számára kialakított intimebb helyiségekre.
Az épület 2002-ben készült, a legjobb minőségű anyagokkal és technikai megoldásokkal: 38-as tégla, szigetelés, padló és fal fűtés, fa thermo nyílászárók, bramac tető.

A wellness részlegben ellenáramoltató medence, szauna, merülő medence, öltöző, pezsgőfürdő és teraszkapcsolat található.

Egyedi tervezésű fa beépített bútorok és beltéri nyílászárók garantálják az otthonos hangulatot.
A garázsban három autó, akár kisbusz méretű is, kényelmesen elfér, a térkövezett beállón pedig további autók parkolhatnak a zárt udvaron.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt sétatávolságra található HÉV megálló, gimnázium, óvoda, bölcsőde, posta, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, Duna-part és étterem.

Ideális választás két generáció együttélésére is.

Személyesen, irodánkban virtuális séta keretében is megtekinthető az ingatlan.

Ez az otthon minden igényt kielégítő extrákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a kényelemről és a luxusról. Az ingatlan különleges elrendezése lehetővé teszi a különböző funkciók, például munkahelyi és lakóterületek elkülönítését.
A ház körül gondozott, parkosított kert található, ahol a család kellemes időt tölthet el a szabadban, a gyerekek biztonságosan játszhatnak, és az öntözőrendszer gondoskodik a növények ápolásáról.
Az ingatlan biztonsága kiemelkedően fontos: a riasztó rendszer, az elektromos kapu és garázsajtó biztosítják a család nyugalmát és a vagyontárgyak védelmét.
A közlekedési lehetőségek kiválóak, a közelben található tömegközlekedési eszközökkel könnyedén elérhetőek Budapest központjában található munkahelyek, iskolák és szórakozási lehetőségek.
Ez az ingatlan nemcsak tökéletes otthon lehet, hanem kiváló befektetési lehetőség is, hiszen Dunaharaszti dinamikusan fejlődő, egyre népszerűbb település.

Amennyiben úgy érzi, hogy ez a prémium minőségű családi ház megfelelő választás lehet az Ön és családja számára, ne habozzon megtekinteni személyesen.

Várjuk érdeklődését, és bízunk benne, hogy hamarosan új, boldog tulajdonosokra talál ez a különleges és exkluzív ingatlan!

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!


Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező ajánlatokkal folyamatosan!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 


Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunaharaszti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6499453


+36 70

Ingatlannet kód: NET6499453


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 450 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 279,9 millió Ft, négyzetméter ára 622 000 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tarr Krisztián referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6499453. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.