star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszekcső

  • 143 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 460 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Dunaszekcső

  • 143 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 460 m² telek

  • Eladó ház Dunaszekcső

  • 143m²


Ár:

26 500 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Árcsökkenés!!!
Dunaszekcső Baranya Dél- Keleti részén a Duna mellett Pécstől 52 Mohácstól 16 Bátaszéktől 13 km-re található.

A családi ház Dunaszekcsőn, olyan helyen található ahonnan a kilátás a Dunára minden évszakban gyönyörű. Nyári estéken a nagy teraszra kiülve, csodálhatja a festői tájat, érezheti a Duna kellemes páradús levegőjét.

A családi ház háromszintes, alul a garázs és egy tároló helység került kialakításra. A szépen kialakított lépcsőn, ami fával burkolt a második szintre jutunk. A második szinten kettő szoba és a fürdőszoba van. A közlekedőn, majd a lépcsőn, ami szintén faburkolást kapott a harmadik szintre jutunk. A közlekedők megvilágítása üvegből készült fallal történik, energiatakarékos, nem kell áramot fogyasztani. A harmadik szinten, ami a telek adottságából adódóan az udvarral azonos magasságban helyezkedik el található a konyha és két szoba. A szobák nagyméretűek. Az utcára néző szobából egy nagy teraszra van kijárat. Az előszobából nyílik egy éléskamra és egy helyiség, amiben egy pincelejárat van, valamint a WC. A házat két bejáraton is meg lehet közelíteni. Az épületet a közelmúltban színes vakolattal látták el, a tetőt felújították.

Az ingatlanhoz tartozik még egy présház, tíz méter hosszúságú pincével, mellette fatárolására alkalmas helység. A kertben a család szükségletének elegendő zöldségféle termesztésére van lehetőség. A házba a gáz bevezetésre került, a fűtés konvektorokkal történik illetve egy elektromos cserépkályhával. A nyílászárókat az egész épületben műanyagra cserélték. A rezsije alacsony, főleg a fűtés, a telek elhelyezkedéséből adódóan. A fűtés további gazdaságosságát javítják a tetőn elhelyezett napelemek.

Tehermentes! Nagyobb családok számára kiváló vagy akár két család részére is megfelelő otthon kialakítására van lehetőség az ingatlanon. Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Dunaszekcső


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561873


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561873

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaszekcsői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 460 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 185 315 Ft, ami a dunaszekcsői átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszekcső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.