star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszekcső

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 698 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Dunaszekcső

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 698 m² telek

  • Eladó ház Dunaszekcső

  • 115m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1974
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Dunaszekcsőn a Dunától 50 m-re részben felújított lakóház eladó. Dunaszekcső Baranya Dél- Keleti részén a Duna mellett Pécstől 52 Mohácstól 16 Bátaszéktől 13 km-re található.

A tégla falazatú ház utólagos vízszigetelését elvégezték, a falak egy része és a külső nyílászárók hőszigeteltek. A tető jó állapotú. A központi fűtést modern, kondenzációs gázkazán biztosítja, de ezen kívül vegyes tüzelésű kazánnal is lehet fűteni. Az épület jelenleg is felújítás alatt áll, melynek befejezése már az új tulajdonos feladata lesz. A lakórészben előszoba, WC, kazánház, étkező, konyha, fürdő, három szoba, folyosó található.

Összesen több mint 100 m2 nagyságú melléképület tartozik hozzá. Három műhely, melyeket garázsnak is lehet használni, tárolók, valamint Dunai panorámás kilátással egy pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas kb. 30 m2 nagyságú helyiség is helyet kapott az udvarban. További belső képeket kérésre tudok küldeni.

Tehermentes! Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Dunaszekcső


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6595434


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6595434

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaszekcsői családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 698 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 260 000 Ft, ami a dunaszekcsői átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszekcső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.