star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszentmiklós

  • 193 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 683 m²

    telek

Vételár:

65,5 millió Ft

Eladó ház Dunaszentmiklós

  • 193 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 683 m² telek

  • Eladó ház Dunaszentmiklós

  • 193m²


Ár:

65 500 000 Ft

Építés éve
1997
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó Dunaszentmiklóson 193 nm-es hasznos alapterületű, kétszintes, téglaépítésű, 2683 nm-es telken épült családi ház.

Amint belép az ingatlanba egy tágas amerikai stílusú konyha-étkező és a nappali fogadja, melyet egy szép cserépkályha tesz még meghittebbé. A földszinten kapott helyet még egy csaknem 22nm-es hálószoba, egy hatalmas fürdőszoba-wc káddal és zuhanyzóval, és egy különnyíló wc-mosdó is.
Az emeleten további 3 hálószoba van és egy második fürdőszoba-wc, melyben szintén kád és zuhanyzó is rendelkezésre áll.

Az udvarra néz egy L alakú tornácszerű rész, melynek folytatását nyitott teraszként használnak a jelenlegi tulajdonosok. A tornácról nyílik a háztartási helyiség, ami egyrészt mosókonyha, másrészt pedig itt található a fűtés szíve, egy kondenzációs kazán (wifi-s vezérléssel), valamint egy 250 literes melegvíz-tároló található, továbbá egy tartalék 120 literes Hajdu villanybojler. Ezenkívül van egy külön bejárattal rendelkező, kettéosztott szoba is, melyet önálló lakrésszé alakíthat (jelenleg nyári konyhaként és konditeremként funkcionál)
Az épület másik végén egy zárt garázs, egy szerszámos kamra és egy fatároló van.
A helyiségek listája egy régi, patinás, kb 20nm-es boltíves borospincével zárul, melyet egy prés helységből lehet megközelíteni.

A ház teljesen közművesített, csatornázott, és a garázsban 380 V ipari áram is rendelkezésre áll. A ház 1997-ben épült tégla falazattal, és vasbeton födémmel, a külső vakolat kőporos dörzsölt felületű. A tető szigetelt, fából készült nyeregtető, tatai cserép héjazattal. Az ingatlanban elérhető az 1000 Mbit/sec T-home hálózat, valamint van parabola antenna. A fűtést egy modern, 2021-es kondenzációs gázkazán biztosítja 23 lemezradiátoron keresztül. Emellett a nappaliban található cserépkályha is klasszul használható, a kéményseprő rendszeresen ellenőrzi, és a hűvösebb tavaszi vagy őszi napokon még önmagában is be tudja fűteni a házat. A meleg víz a mosókonyhából érkezik, a 250 literes tárolóból, amelyet a kondenzációs kazán biztosít, de bármikor átváltható a 120 literes Hajdu villanybojlerre. A nyílászárók Velux ablakok, hőszigetelt üvegezéssel és fa spalettákkal felszerelve.

Az udvar és a kert kapuval van van elválasztva. Az udvar kb. az egész telek negyedét teszi ki. A második negyed kerti grillel és földterasszal van kialakítva, míg kb. a hátsó kert felén szőlőtőkék és két cseresznyefa található. A kert vége jelenleg használaton kívül van.
A telek kettéosztható, mivel két utcára nyílik.

A ház közvetlen környezetében családi házak találhatók, és a falu központja mindössze 600 méterre található. A közelben található egy játszótér és egy focipálya is.

Dunaszentmiklós a híres neszmélyi borvidék szívében található, a Gerecse-hegység északnyugati részén, egy kis völgyben, közel 270 méteres tengerszint feletti magasságban. Itt található a gyönyörű Duna Residence, egy holland apartman üdülőfalu, amely számtalan kikapcsolódási és wellness lehetőséget kínál.
A helyközi autóbuszmegálló a központban található, és itt helyezkedik el a polgármesteri hivatal, a közösségi ház és a könyvtár is. A gyógyszertár, az orvosi rendelő, az iskola, az óvoda, a posta és a bolt Szomódon található, mindössze 5 km-re.

Élvezze Dunaszentmiklós nyugalmát és szépségét ebben a remek családi házban!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
20m²
Szoba
37.7m²
Fürdőszoba
6.6m²
Szoba
8.6m²
Szoba
17.3m²
Szoba
13.6m²
Előszoba
11.2m²
Szoba
21.6m²
Fürdőszoba
11.3m²
Nappali
22m²
Konyha
17.7m²

Elhelyezkedés

Dunaszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6532946


+36 70

Ingatlannet kód: NET6532946

Az általad megtekintett eladó dunaszentmiklósi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 193 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 683 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 65,5 millió Ft, négyzetméter ára 339 378 Ft, ami a dunaszentmiklósi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Attila referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532946. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.