star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavarsány

  • 171 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 234 m²

    telek

Vételár:

205 millió Ft

Eladó ház Dunavarsány

  • 171 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 234 m² telek

  • Eladó ház Dunavarsány

  • 171m²


Ár:

205 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG CÉGÜNK KÍNÁLATÁBAN!

KÖZVETLEN VÍZPARTTAL, rendelkező LUXUS ingatlan eladó!
Dunavarsányban, NAGY DUNAI PANORÁMÁVAL és KÖZVETLEN VÍZPARTTAL, SAJÁT 15m2-es STÉGGEL rendelkező, 2019-ben épült, 234m2-es telken fekvő, 171m2-es alapterületű, KÍVÜL- BELÜL MODERN LUXUS ingatlan kedvező áron eladó.

AZ ÁR, A KÉPEKEN LÁTHATÓ KÉT ÉVE VÁSÁROLT TELJES BÚTORZATOT, KERTI BÚTOROKAT, JAKUZZIT ÉS A CSÓNAKOT IS TARTALMAZZA (kivéve a masszázsfotelt).

A luxus körülményeket nem csak a lakás magas felszereltsége: hanem a gyönyörű kilátás, a lakótereket jellemző NAGY TEREK, hatalmas NYÍLÁSZÁRÓK, a hozzá tartozó PRÉMIUM MŰFŰVEL borított kert, a lakótér mind három szintjén elhelyezett terasz FANTASZTIKUS DUNAI PANORÁMÁVAL, és az ingatlanhoz tartozó saját (hivatalosan regisztrált, mederhasználati joggal rendelkező) STÉG biztosítja.

A ház ELOSZTÁSA és benapozottsága kiváló!

Földszint: egy tágas előszoba fogadja az érkezőket, ebből nyílik egy gépészeti helyiség (mely a cipőket és a kabátokat is elrejti) és egy nagyméretű külön mellékhelyiség ahol a mosógép-szárítógép, bojler és a vízlágyító is helyet kapott. Továbbá innen jutunk a ház szívéhez a nagyméretű konyhaszigettel rendelkező ablakos konyhában és a DNY-i tájolású nagyméretű nappali - étkezőbe. Innen jutunk ki a 20m2-es FEDETT TERASZRA.

1. emeleten: egy közlekedőből nyílik balra a nagyméretű hálószoba a hozzá tartozó terasszal és egy WELLIS szaniterekkel felszerelt, ablakos óriási fürdőszoba: ahol WELLIS OVAL kád, üvegfallal ellátott épített zuhanyzó, duplamosdó a hozzá tartozó mosdószekrénnyel, wc-vel.

2. emeleten: egy úgyszintén nagyméretű hálószoba a hozzá tartozó FEDETT terasszal, és a szobából nyíló WELLIS szaniterekkel felszerelt nagyméretű, ablakos fürdőszoba: ahol WELLIS OVAL kád, üvegfallal ellátott épített zuhanyzó, duplamosdó a hozzá tartozó mosdószekrénnyel, wc-vel.

MŰSZAKI ADATOK FELSZERELTSÉG:

- KÖZMŰVEK: víz, villany, csatorna
- FALAZAT: 44cm-es körítő tégla falazattal épült, 15cm-es homlokzati hőszigeteléssel, a szinten között monolit vasbeton födémmel épült.
- TETŐ: horganyzott lemezfedés készült
- ELEKTROMOSSÁG: 3 fázisú elektromos hálózat kerül kiépítésre. A lakás több részén, pl: nappaliban és fürdőszobákban, továbbá az emeleti lépcsőkön rejtett, éjszakai levilágítással.
- NYÍLÁSZÁRÓK: fém antracit színű 3 rétegű nyílászárók, a teraszra való kijutást, nagyméretű EMELŐ TOLÓ ajtók biztosítják, minden ablakon antracit színű, ALUMÍNIUM, szigetelt, ELEKTROMOS REDŐNYÖK + SZÚNYOGHÁLÓK is beépítésre kerültek.
- FŰTÉS-HŰTÉS: egy 12 kW-os HŐSZIVATTYÚ látja el a falakba helyezett hűtéssel - fűtéssel, továbbá a padlóban elhelyezett, helyiségenként vezérelhető INFRA fűtés emeli a további komfort érzetet. A hőszivattyú és az infra fűtés külön H tarifás villanyórára kötött (mely a rezsi költséget nagy mértékbe csökkenti)
- MELEGVÍZ: 200 literes HAJDU villanybojler látja el, mely a mosókonyhába került elhelyezésre.
- VÍZLÁGYÍTÓRENDSZER: a lakás teljes vízhálózata központi víz lágyító rendszerre kötött, mely úgyszintén az aló szintem lévő mellékhelyiségben - mosókonyhába került elhelyezésre.
- TERASZOK: Az alsó szinten lévő teraszon fém szerkezetű fedést kapott, az első emeleten fémből készült pergolás árnyékoló, a legfelső szinten pedig a terasz teljes fedést kapott. Továbbá a jakuzzi is fedésre került!
- KERT: a kertben új prémium gyepszőnyeg került telepítésre, amely felmelegedéstől mentes. De a telken igény esetén a fúrt kút is elérhető. A telek vége és a stég között, zárt kapu került megépítésre, így kisgyerekekkel és kisállattal is biztonságos.
- BIZTONSÁG: az ingatlan kivonulás biztonsági szolgálatra kötött: nyitás-mozgásérzékelő RIASZTÓ és KAMERA rendszerrel, továbbá a KERT és a STÉG több pontján elhelyezett INFRASOROMPÓVAL felszerelt. Így a közvetlen vízpart veszélyei maximálisan elkerülhetőek!
- INTERNET-KÁBEL TV SZOLGÁLTATÓ: Telekom
- KÜLSŐ TÁROLÓK: A ház oldalában egy 5m2-es TÁROLÓ helyiség is megtalálható, melyben fűnyíró, pecabotok stb. kényelmesen elhelyezhető. Továbbá tavaly a telek végében bal és jobb oldalon 2db. majd 9 m2-es kerti tároló is telepítésre került.

A teraszról könnyen elérhető a képen látható térkövezett, fedett részen egy 4 személyes jakuzzi mely a vételár része. A telek végében térkövezett kb. 40m2-es területen, ahol a már említett 2 db. kerti szerszámos is elérhető, de méretének köszönhetően családi rendezvények, sütögetések, bográcsozások kedvelt helyszínévé is válhat.

- KONYHA: L alakú magas fényű fehér beépített konyhabútor + reggeliző szigettel, Whirlpool beépített gépekkel (fehér színű: beépített mikró, légveréses sütő, 12 terítékes mosogatógép, indukciós főzőlap, elszívó)
- PARKOLÁS: A telken belül legalább 4 autó számára térkövezett gépkocsi beálló biztosított, melyből 2 autó számára FEDETT BEÁLLÓ kiépítésre került. A kényelmes gépkocsi beállását egy elektromos toló kapu biztosítja. A vendégek számára közterületen kerti murvával kialakított parkolóban, további 3 autó parkolása biztosított.

- Az ingatlan TEHERMENTES és hétvégi házként van feltüntetve a tulajdoni lapon, így csak készpénzzel lehet az ingatlant megvásárolni!

Költözés: 2024. augusztus

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Panorámás.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunavarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648894


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648894

Az általad megtekintett eladó dunavarsányi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 171 m², míg a hozzá tartozó teleké 234 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 205 millió Ft, négyzetméter ára 1 198 830 Ft, ami a dunavarsányi átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Noszkay Zsuzsanna referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648894. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.