star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Edelény

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 460 m²

    telek

Vételár:

31,5 millió Ft

Eladó ház Edelény

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 460 m² telek

  • Eladó ház Edelény

  • 75m²


Ár:

31 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Edelényben eladó családi ház, hozzáépített melléképületekkel, melyek helyiségei egy vállalkozást szolgáltak ki. A lakótérben 2 szoba. konyha, előtérrel, mely összenyitható amerikai konyhás nappalinak, valamint fürdő és külön wc található. Az ingatlanban több felújítás is elkészült, az ablakokat műanyagra cserélték, redőnnyel látták el, a villany és vízvezetékek cseréje is megtörtént, a fűtés korszerűsítése is pár éve készült el. Radiátorokon keresztül új Bosch gázkazán gondoskodik az otthon melegéről de egy vegyestüzelésű kazánt is találunk a pincében, mely szintén alkalmas a fűtést ellátni. A hatalmas porta megannyi lehetőséget rejt magában, melynek az új tulajdonos fantáziája szab határt. A tetőt is felújították, új cserép fedést kapott. Amennyiben szeretné az ingatlant megnézni, hívjon bizalommal. Vevőinket végig segítjük a vásárlástól, hitelügyintézésig ingyenes szolgáltatással.


Elhelyezkedés

Edelény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588396


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó edelényi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 460 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 31,5 millió Ft, négyzetméter ára 420 000 Ft, ami az edelényi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Rimmel Béláné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588396. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Edelény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.