star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Edve

  • 95 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 187 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Edve

  • 95 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 187 m² telek

  • Eladó ház Edve

  • 95m²


Ár:

24 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1963
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

HÁZ:
Edve község egyik csendes mellékutcájában kínálom megvételre egy 1187 m2-es telken elhelyezkedő, 95 m2 alapterületű családi házat, amely két hálószobából, közlekedőből, konyha és a hozzá kapcsolódó spejzból, fürdőszoba-wc, kamrából áll. A ház az 1960-as években épült, fa nyílászárókkal és fa szerkezetű redőnyökkel rendelkezik, a fűtésről a szobákban gázkonvektor és fa tüzelésű kályha is gondoskodik. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. A tetőhéjazat új bádogos fedést kapott az elmúlt években. A kamra helyiségből egy 12 m2-es pincébe, valamint a tetőtérbe fa lépcsőn tudunk bejutni. Az ingatlan statikailag jó állapotú nem repedt és nem vizes.
A ház mellett villannyal ellátott melléképületek találhatóak, amelyek méretükből adódóan számos funkciót betölthetnek. A melléképületek végén állattartásra kialakított ólok kerültek kialakításra. A telek területére két oldalról elhelyezett kapukon is be lehet jutni. Az ingatlan korszerűsítését követően, a ház méretéből adódóan a belső válaszfalak áthelyezésével több szoba kialakítására is alkalmas, így egy család részére kellemes otthont nyújthat. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

LOKÁCIÓ:
Edve község Kapuvártól 21 km-re helyezkedik el, a 86-os főút és az M86-os autóút szomszédságában, így könnyedén elérhető Szombathely-Győr városok.
Az autóbusz-közlekedés jónak mondható, vasútvonal viszont nem érinti a települést, a legközelebbi vasúti csatlakozási lehetőség a Hegyeshalom–Szombathely-vasútvonal Beled vasútállomása.
Helyben sem óvoda, sem iskola nincs, ezért a gyerekeket Beledre vagy a szomszéd községbe Rábakecölre kell vinni. Minden héten egy alkalommal van háziorvosi rendelés és szombatonként egy orvos-vállalkozó is rendel. A községben működik egy házi gondozói hálózat is. A művelődést, kikapcsolódást a kultúrterem, könyvtár és egy sportpálya szolgálja. A lakosság ellátásáról egy élelmiszerbolt és italbolt, valamint egy minidiszkont gondoskodik.

További részletekért várom megtisztelő hívását!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
19.4m²
Szoba
20m²
Fürdőszoba
8.61m²
Kamra
3.55m²
Kamra
12.8m²
Konyha
12m²
Előszoba
14.5m²
Előszoba
4.64m²

Elhelyezkedés

Edve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615443


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


25 000 000 Ft

Edve

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 120m²

25 000 000 Ft

Edve

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 130m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615443

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó edvei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 187 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 262 105 Ft, ami az edvei átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Edve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.