star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 105 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 764 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 105 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 764 m² telek

  • Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 105m²


Ár:

33 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
2 garázs
Melléképület
van
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Enyingen nettó 105 nm-es családi ház eladó!

Eladásra kínálunk egy 105 nm-es, 4 szobás és nappalis, dupla állásos garázzsal rendelkező családi házat. Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, csendes, nyugodt környéken található, mégis könnyen megközelíthető. A telek 754 nm-es, 

Leírás: A ház szerkezetileg stabil, falazata B30 tégla, külső szigetelése van, beton födémes, így a tetőtér beépíthető további helyiségek kialakítása céljából. 10 éve történt tető felújítás, ereszcsatorna csere. A villanyvezetékek átfűzése megtörtént, ezen felül ipari áram is ki lett alakítva. A legkisebb szoba műpadló, a többi laminált padló borítást kapott, a többi helyiség taposóval rendelkezik, csupán esztétikai felújítást igényel. Az ablakok fa szerkezetűek, redőnnyel felszereltek, így a fény és a nyári meleg csökkenthető. Fűtése vegyes tüzelésű kazán, illetve vízteres kandalló van a rendszerre kötve. 

Az ingatlanhoz egy közel 80 nm-es melléképület kapcsolódik, ahol kazánház, tároló és 2 állásos garázs található, melyből egyik alatt egy pince került kialakításra. A melléképület körül termő gyümölcsfák vannak, kert művelésére igény szerint kialakítható.

 


Elhelyezkedés

8130, Enying, Balatonbozsok, Váci Mihály utca 37

Helyrajzi szám: 2757/3


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6624138


+36 30

Ingatlannet kód: 6624138

Az általad megtekintett eladó Enying, balatonbozsoki (Váci Mihály utca 37) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 764 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 314 286 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lacza Gáborné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying, Balatonbozsok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.