star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Erdőkertes

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 686 m²

    telek

Vételár:

112 millió Ft

Eladó ház Erdőkertes

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 686 m² telek

  • Eladó ház Erdőkertes

  • 160m²


Ár:

112 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Erdőkertes csendes utcájában eladó egy újszerű családi ház!

686 nm-es telken épült egy 120 nm-es ház, 3 szobával, amerikai konyhás nappalival, kamrával, két fürdővel, gardróbbal és egy padlófűtéses beépített terasszal. Az udvarban található még egy 25 nm-es tornácos faház is és egy hatalmas lekövezett kocsibeálló

Az ingatlan minőségi alapanyagok felhasználásával épült, a kivitelező számos referencia munkája megtekinthető a közelben.
A ház homlokzati falai 30-as PTH téglából épülnek, melyre 12 cm dryvit szigetelés került. A tető beton cseréppel fedett, betongerendás szerkezeten. 3 rétegű üvegezéssel ellátott ablakok a fűtés és meleg víz korszerű kondenzációs kazánnal ellátott, padlófűtéssel és a szobákban radiátoros hőleadással. A szobákban laminált parketta, a vizes helyiségekben kerámia lapok kerültek. A falakat szövet tapéta borítja.
Minden helyiségbe álmennyezet van és többféle megvilágítást választhatunk. Kiépített kamera és riasztó rendszer lett kiépítve. A nappaliban klíma berendezés lett beszerelve a komfortosabb hőmérséklet elérésére.
Az udvar szép, rendezett, térkővel és látvány elemekkel ellátott. A kerítés gyönyörű kovácsoltvas elemekből készült.
A tulajdonosok az időtálló minőségre törekedtek mindenben.

A ház elhelyezkedése kiváló, egy újonnan épült városrészen található, új házakkal körülvéve, a központ könnyen megközelíthető autóval, de a sarkon buszmegálló is van.
Várom hívását és tekintse meg az ingatlant!

Amiben még segíthetünk:
-ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is, falusi CSOK)
-jogi háttér
-energetikai tanúsítvány elkészítése
-biztosítás
-ingatlan eladáshoz, ingyenes felmérés ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363875


Elhelyezkedés

Erdőkertes, Szatmári utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619181


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619181

Az általad megtekintett eladó erdőkertesi (Szatmári utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 686 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 112 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami az erdőkertesi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Kubacsny Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619181. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Erdőkertes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.