star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom, Búbánat-völgy

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 259 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Esztergom, Búbánat-völgy

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 259 m² telek

  • Eladó ház Esztergom, Búbánat-völgy

  • 67m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Esztergom zöld övezetében, a várostól 5 km-re Búbánat völgyben egy jó állapotú tetőtér beépítéses hétvégi ház besorolású ingatlan, mely állandó lakhatásra lett kialakítva. A 259 m2-es telken elhelyezkedő 2 szobás, 67 m2-es házat aszfalt úton közelíthetjük meg.
A földszinten garázs és tároló található, ide lett elhelyezve a mosógép, továbbá a villanykazán, melyről a központi fűtés működik.
Emeleten található a lakószint, konyha, étkezővel és nappali.
Emeleten a tetőtérben található egy kis előtér és a hálószoba. Az előtérből juthatunk ki a teraszra, mely kellemes hangulatú, pihenésre kiváló hely. Hasonlóan kellemes része az ingatlannak az a telekrész, mely a ház mögött az erdővel kapcsolatos.
Akár nyaralót keres, akár állandó lakhatásra egy kellemes, csöndes helyen elhelyezkedő otthont, itt megtalálja számítását!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Esztergom, Búbánat-völgy, Fárikúti u. 56.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545243


+36 30

Ingatlannet kód: NET6545243


Az általad megtekintett eladó Esztergom, búbánat-völgyi (Fárikúti u. 56.) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 259 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 671 642 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545243. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Búbánat-völgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.