star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom, Pilisszentlélek

  • 81 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 729 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom, Pilisszentlélek

  • 81 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 729 m² telek

  • Eladó ház Esztergom, Pilisszentlélek

  • 81m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó Esztergomtól 12 km-re található Pilisszentléleken, egy 2 szobás felújítandó állapotú kocka ház, mely az 1960-as évek elején épült. Ez a típusú ház jól alakítható. Így az új tulajdonos teljes körű felújítást követően egy modern elrendezésű belsőt kaphat. Cserép tetőfedésű, kő alappal és vályogtéglából épült. Fűtésről egy cserépkályha gondoskodik. Vezetékes víz és csatorna, továbbá áram bevezetve a házba. Településen nincs vezetékes gáz. A telek meredeksége révén a szuterén félig földben van az utca felőli oldalon. Udvarban néhány éve tereprendezés volt, így van 2 sík terasz is.
A kis zsák falu a Pilis lábánál helyezkedik el, hegyek ölelésében, kellemes környezetben. Az ingatlanból szép kilátás nyílik a falura és a környező hegyekre. Ajánlom az ingatlant azoknak, akik nyaralónak vagy állandó lakhatásra keresnek házat egy ilyen idilli környezetben.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére


Elhelyezkedés

Esztergom, Pilisszentlélek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553993


+36 30

Ingatlannet kód: NET6553993


Az általad megtekintett eladó Esztergom, pilisszentléleki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 729 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 369 136 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Pilisszentlélek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.