star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 98 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 556 m²

    telek

Vételár:

64,8 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 98 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 556 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 98m²


Ár:

64 800 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Esztergom belvároshoz közeli utcájában eladó egy dupla telkes elhelyezkedő családi ház. Az épület hátsó része tégla falazatú, 1978-ban került hozzáépítésre. Az első rész vegyes, kő, vályog és tégla falazattal rendelkezik. A födémszerkezet fából készült, a stukatúrt néhány helyiségben gipszkartonnal burkolták. Az ingatlanban a víz - és villanyvezetékek felújításra kerültek. A meleget egy Ariston típusú kondenzációs kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. Az ingatlan nyílászárói az utcai ablak kivételével kétrétegű üvegezésű, műanyag nyílászárókra cseréltek. A tető cserép, illetve pala borítású.
Az ingatlan két helyrajzi számon helyezkedik el. A képeken bemutatott családi ház 285 m2-es telken található. A szomszédos telek 271 m2, melyen egy bontandó ingatlan áll.
Kiváló lehetőség befektetőknek, kivitelezőknek, ugyanis a telek 80%-ban beépíthető, lakásszám korlátozás nélkül!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607789


Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607789

Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 556 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 64,8 millió Ft, négyzetméter ára 661 224 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss-Trnka Zsuzsanna referens a Társ Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607789. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.