star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 140 m²

    telek

Vételár:

192 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 140 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 140m²


Ár:

192 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Tele van ambícióval? Vállalkozást üzemeltetne, de nem akar tőle messze lakni? Esetleg befektetne egy már most is jól működő üzletbe? Akkor ez pont Önnek szól:
Eladó Esztergomban egy nagy hírű cukrászda, műhely, amely bejáratott, széles körű vendégkörrel rendelkezik. A műhely teljes berendezéssel és gépekkel eladó, így az új tulajdonos azonnal munkába állhat, vagy bérbe adhat!
A cukrászda felett egy felújított lakás is található, amely ideális lehet a tulajdonos, vagy akár alkalmazottak számára. A lakás modern berendezéssel rendelkezik, kényelmes és praktikus, ideális otthoni és az üzleti élet összekapcsolására.
Az ingatlan Esztergom központjában található, elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető és jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Közel a főbb látnivalókhoz és a város központi területeihez.
A környéken számos vásárlási és szórakozási lehetőség is megtalálható, így a cukrászda még vonzóbbá teheti az üzletet.
Ha érdekli Önt ez a különleges lehetőség, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot további információkért és egyéb részletekért!
Ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek, ha szeretne egy sikeres üzletet és egy modern otthont egy helyen!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633897


+36 70

Ingatlannet kód: NET6633897


Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 140 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 192 millió Ft, négyzetméter ára 1 371 429 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 64%-kal magasabb. Az ingatlant Vojczek Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633897. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.