star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 161 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 161 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 59m²


Ár:

26 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség az Andrássy utcában!Eladó egy 59 négyzetméteres, két szobás ingatlan, mely osztatlan közös tulajdonban van. Az udvarról csodálatos panoráma nyílik az esztergomi bazilikára, amelynek látványa lenyűgöző.Az ingatlan felszereltsége magában foglalja a víz, villany és csatorna közműveket, így biztosítva a kényelmes és modern életvitelt. A lakás elrendezése praktikus: két hálószoba, fürdőszoba és WC, valamint konyha és kamra teszik otthonossá.A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, így a meleg otthon garantált. Az ingatlan jelenleg lakható állapotban van, de felújítási lehetőség is adott, amennyiben az új tulajdonos személyre szabottabb otthont szeretne kialakítani.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját otthonában élvezhesse a történelmi esztergomi bazilika látképét! Keressen minket, és ismerje meg közelebbről ezt az egyedülálló ingatlant az Andrássy utcában.

Referencia szám: HZ024493


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635525


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635525


Az általad megtekintett eladó esztergomi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 161 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkoló. A házrész ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 455 932 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Kifor Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635525. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.