star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Etyek

  • 220 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

139,99 millió Ft

Eladó ház Etyek

  • 220 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Etyek

  • 220m²


Ár:

139 990 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

MÉG AZ IDEI ÉVBEN CSOK ÉS VELE EGYÜTT A VAGYONSZERZÉSI ILLETÉKKEDVEZMÉNY IGÉNYBE VEHETŐ!!!

ETYEK MEGÚJULÓ RÉSZÉN A FALU KÖZPONTJÁTÓL PÁR PERCRE TÖBB GENERÁCIÓ LAKHATÁSÁRA IS ALKALMAS 220 M2-ES CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Az 1000 m2-es telken elhelyezkedő ingatlan a gondos, átgondolt tervezésnek és eltolt szint kialakításoknak köszönhetően könnyen használható akár külön lakrészenként is. A hat szobás családi ház az építés kori legjobb anyagok felhasználásaival és a tulajdonos szakértő kivitelezésével készült erős vasbeton szerkezet, kerámia falazat, masszív tető, Bramac héjazat kialakításával. Az épület földszinti központi részén helyezkedik el a gyönyörű kandallóval ellátott tágas nappali, melyhez amerikai konyha, fedett terasz csatlakozik további kiszolgáló helyiségekkel (kamra, fürdő, mosdó). Az épületrészből könnyen elérhető a két autó beállásához is elegendő dupla garázs és további alagsori helyiségek. Az épület alsó szintjén egy jól szeparált szoba, fürdő helyiség, tárolók, hőközpont és egy hangulatos boros pince is található! A ház teljes belmagassággal bíró felső szintje további négy hálószobával, tágas fürdővel, illetve egy hangulatos galériával rendelkezik, amelyek igazán kényelmessé és élhetővé teszik ezt a szép otthont. Az utóbbi években a megújuló energiának köszönhetően fejlesztve lett a ház gépészete és elektromos hálózata javítva ezzel az energetikai besorolást és a fenntartási költségeket. Beépítésre került egy napkollektor és hőszivattyú rendszer, illetve elektro-cirkó melegvíz hőtárolóval melynek köszönhetően nincs szükség gázfogyasztásra.Ez a remek családi ház kiváló elhelyezkedése, mérete és alacsony fenntartási költségei miatt ideális választás nagyobb családoknak, illetve több generáció együttéléséhez is alkalmas lehet!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy további információra lenne szüksége, keressen bizalommal!

Használja ki az Otthonteremtési támogatásokat, CSOK, Babaváró kölcsön, illetékmentesség igénylésével!Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége?

DÍJMENTES Hitel Centrumunk bank semleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára!CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.
Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra!


Elhelyezkedés

Etyek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545256


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545256

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó etyeki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 139,99 millió Ft, négyzetméter ára 636 318 Ft, ami az etyeki átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Máté Szabolcs referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545256. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Etyek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.