star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Felcsút

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 807 m²

    telek

Vételár:

42,5 millió Ft

Eladó ház Felcsút

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 807 m² telek

  • Eladó ház Felcsút

  • 68m²


Ár:

42 500 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Panorámás családi ház Felcsúton!

Felcsút csendes mellékutcájában eladóvá vált egy erdélyi mesterek által épített, könnyűszerkezetes, fából készült családi ház.
Napfényes, nagyon jó hangulatú, kiváló hőtartó képességgel rendelkező, igazi otthon. 2008-ban készült el a tetőtérbeépítéses, 68 nm hasznos alapterületű lakóépület. Minden külső és belső felület szépen megmunkált és kezelt fából készült, a tetőt zsindellyel fedték. A hőszigetelt üvegezésű, fa nyílászárókat míves zsalugáterek védik.
Minden közmű a házban, a fűtés gáz cirkóval, radiátorokkal történik, de kémény és öntöttvas kályha is rendelkezésre áll. A tetőtérben található szoba jelenleg 25,7 nm alapterületű, de nagyon egyszerűen két szobává alakítható.

A lakóépülethez csatlakozik 34 nm tároló, 67 nm fedett terasz+lépcső és 36 nm gépkocsitároló, melyekkel együtt a földszint összes alapterülete 116 nm, a tetőtér összes alapterülete 38,5 nm.

A 807 nm-es kert körbekerített, az egyik hosszú oldalánál kb. 3 m magas, stabil löszfal húzódik.A kertben veteményes, gyümölcsfák és ideális, csendes, panorámás pihenőhely.

Az eladó család tulajdonában áll a szomszéd 50 nm-es, részben felújított vályogház, mely szintén eladó.Hirdetése rövidesen érkezik. A két ingatlan együtt ideális megoldás lehet 2-3 generáció összeköltözésére is.

Felcsút a Váli-völgyben fekszik, a Vértes szomszédságában. Budapestről is, Székesfehérvárról is 30 perc alatt elérhető autóval, vonattal a szomszéd településről, Bicskéről félóránként utazhatunk - Budapest Kelenföld 23 perc.
Élelmiszerüzletek, új óvoda, iskola, orvosi rendelő séta távolságra, Bicskén pedig közintézmények, SPAR, LIDL TESCO, uszoda stb. találhatóak.
Túraútvonalak, kerékpárutak, sportolási lehetőségek szinte a háztól elérhetőek.
Ha csöndes, nyugodt helyen szeretne élni, ugyanakkor jó lenne Budapestet, a Balatont, Bécset gyorsan elérni, akkor ez az ingatlan ideális választás.
Jöjjön, győződjön meg róla személyesen!
Várom hívását!
Virág Magdolna
+36309771002

Referencia szám: HZ023682-IN


Elhelyezkedés

Felcsút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630606


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630606

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó felcsúti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 807 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 42,5 millió Ft, négyzetméter ára 625 000 Ft, ami a felcsúti átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Virág Magdolna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630606. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felcsút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.