star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Felsőmarác

  • 350 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 7 715 m²

    telek

Vételár:

300 millió Ft

Eladó ház Felsőmarác

  • 350 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 7 715 m² telek

  • Eladó ház Felsőmarác

  • 350m²


Ár:

300 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladásra kínálunk az Őrségben egy gyönyörű, újszerű, teljes körűen felújított, luxus igényeket kielégítő családi házat.

Az házat minden irányból gondozott díszkert, fák veszik körül és az erdőbe beleolvadó telek legalján egy patak csörgedezik. A ház mögött egy fürdőtó is épült, ami különösen jó hangulatot kölcsönöz a pihenőkertnek.

Az ház egyedi tervezésű, igényes és minőségi anyagokkal felújított. A belső és külső kialakítását a praktikum, az esztétika és a harmónia jellemzi, teljes megjelenése sugározza az otthon békéjét és melegségét és biztosítja a természettel harmonizáló környezet zavartalan élvezetét.

A fő élettér a középső szinten helyezkedik el, ami az utcafronthoz képest a földszint. Különlegessége a hatalmas egyedileg kivitelezett galériás nappali, a kertre néző panorámás fürdőszoba és pihenőszoba. A hatalmas fedett teraszról csodálatos kilátás nyílik a gyönyörű kertre, a fürdőtóra és az erdőre. A nappaliban egy fatüzelésű cserépkályha teremt meghitt hangulatot. A konyhában a modern készülékeken kívül épített tégla sparhelt és sütő is található.

A tetőtérben két 35 nm-es önálló életteret biztosító klímás garzonlakás lett kialakítva.

Az alsó szinten wellness részleg található szaunával és pezsgőfürdővel. Itt kap helyet a kertkapcsolatos közösségi tér, mosókonyha és egy fazekas műhely.

A felújítás során az ingatlan 15 cm külső szigetelést kapott. A nyílászárók újak, a teljes villany-, fűtés- és vízvezeték rendszer ki lett cserélve. A fűtés több alternatív módon megoldott, gáz-központi fűtéssel (padlófűtés), vegyes tüzelésű kazánnal, fatüzelésű cserépkályhával és klímával.
Az ingatlan önálló környezetbarát gyökérzónás szennyvízkezelő rendszerrel is rendelkezik.

A ház költözhető, teljes felszereltséggel együtt, bútorozottan kínáljuk.

Ajánlom az ingatlant azoknak, akik a természethez közeli, csendes, nyugodt vidéki élet előnyeit luxus körülmények között szeretnék élvezni. A ház több generáció együttélésére, önellátásra és önfenntartásra is lehetőséget biztosíthat.

Az ingatlan vételára: 300.000.000 (teljes felszereltséggel)

Amennyiben hitel igénylése is szükséges a sikeres vételhez, a Fundamenta Ingatlan Extra kondícióval kimagaslóan kedvező kamatozású kölcsön elérhető.

További információkért várom megtisztelő érdeklődését!


Elhelyezkedés

Felsőmarác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603480


HASONLÓ INGATLANOK


89 000 000 Ft

Felsőmarác

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 230m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603480

Az általad megtekintett eladó felsőmaráci családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 715 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 300 millió Ft, négyzetméter ára 857 143 Ft, ami a felsőmaráci átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Sinkó Ildikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603480. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőmarác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.