star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fertőrákos

  • 67 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 210 m²

    telek

Vételár:

71,9 millió Ft

Eladó ház Fertőrákos

  • 67 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 210 m² telek

  • Eladó ház Fertőrákos

  • 67m²


Ár:

71 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A csendes - nemrég új burkolatot kapott - utcában lévő ház egy társasházzá alakított családi házas udvar egyik épülete, melyhez külön lekerített saját kert tartozik. Az épület utcafronti része kőből, a hozzáépített rész téglából készült. A szigetelt ház tetőcserepét 2022-ben lecserélték ( kreaton róna vörösréz engóbozott hódfarkú). A beépített konyhabútor korszerű energiatakarékos gépekkel a vételár részét képezi.
A melegről 5 éves Vaillant gáz-cirkó kazán gondoskodik, de rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is.

A 140 nm-es kertben két helyiségől álló 20 nm-es villannyal ellátott tároló kapott helyet és épített grillsütő teszi hangulatossá. Itt még kényelmet szolgálja a több helyen lévő víz- és áramvételi lehetőség

- műanyagy és fa nyílászárók redőnnyel felszerelve
- minőségi fal és padlóburkolatok
- klíma (hűtő-fűtő)
- külső kamerarendszer
- teljesen felszerelt, száraz, fűtött, több helyiségből álló pince biztosít kikapcsolódást ( akár borospincének is megfelel)
- fényterápiás hidromasszázs kád
- a ház előtt két autó parkolásához kialakított hely

Az ingatlan per- teher- és igénymentes!

Fertőrákos község Győr-Moson-Sopron vármegyében, a Soprontól mintegy tíz kilométerre északkeletre, közvetlenül az osztrák határ mellett fekszik. Kiemelkedő történeti és művészeti emlékekkel rendelkezik; szép természeti környezetben található, számos épülete műemlék.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

eladó, ház,fertőrákos,pince
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
36m²
Előszoba
2.88m²
Közlekedő
2.58m²
Pince
48m²
Szoba
13.91m²
Nappali
17.5m²
Fürdőszoba
3.4m²
Szoba
7.58m²
Szoba
5.87m²
Konyha
11.3m²
Előszoba
2.25m²

Elhelyezkedés

Fertőrákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622748


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622748

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fertőrákosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 210 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 71,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 073 134 Ft, ami a fertőrákosi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Ildikó referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622748. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőrákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.