star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fonyód

  • 130 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 392 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Fonyód

  • 130 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 392 m² telek

  • Eladó ház Fonyód

  • 130m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
1997
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyód állandóan lakott részén egy kétszintes, külön bejáratú, téglából épült, 130 m2 összterületű családi házat, amihez 392 m2-es telek tartozik.

 

A tulajdonos Budapesti ingatlant értékegyeztetés után beszámol.

 

Az ingatlan felosztása a következő:
a földszinten egy előszoba, egy konyha, egy nappali, két fürdőszoba és három hálószoba található.

 

Az emeleti részre egy külön bejáraton keresztül tudunk felmenni, ahol egy nappali, egy konyha, három hálószoba és egy kádas fürdőszoba került kialakításra.

 

Az ingatlan részét képezi továbbá egy 30 m2-es melléképület, ami jelenleg garázs + fürdőszoba.

 

Közművek közül minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is . Fűtésről gáz-cirkó gondoskodik. 

 

Az ingatlan szerkezetileg, statikailag kiváló állapotban van, azonnal használható, igény szerint természetesen lehet modernizálni, ez mindenkinek a saját igénye szerint megvalósítható.

 

Állandó lakhatásra, nagyobb, illetve többgenerációs családoknak ajánlanám elsősorban, befektetési szempontból is jó ingatlan, hiszen a külön bejárat lehetővé teszi az egyik szint kiadását nyáron és télen egyaránt.

 

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, akkor jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, legyen most Ön az első!

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6493132


+36 70

Ingatlannet kód: NET6493132

Az általad megtekintett eladó fonyódi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 392 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 576 923 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Dávid referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6493132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.