star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fonyód

  • 268 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 472 m²

    telek

Vételár:

124,9 millió Ft

Eladó ház Fonyód

  • 268 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 472 m² telek

  • Eladó ház Fonyód

  • 268m²


Ár:

124 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyód állandóan lakott részén egy háromszintes, téglából épült, cseréptetős, 268 m2 összterületű két utcára nyíló családi házat, amihez 472 m2-es telek tartozik.

 

Az épületben három különbejáratú lakrész található, amihez társasház alapító okirat is készült, ennek köszönhetően külön-külön is megvásárolható.

 

I.lakás 120m2, két szoba + nappali, konyha - étkező, kamra, fürdőszoba, erkély, tároló, garázs.

 

II. lakás: 148m2, három szoba + nappali, konyha - étkező, fürdőszoba, erkély, tároló, garázs, illetve egy különálló apartman is tartózik hozzá. 2020-ban teljes felújítás történt.

 

Közművek közül minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is. Fűtésről elsősorban gáz cirkó gondoskodik. A tetőtéri lakrészben konvektorok és  klíma is van.A lakások külön mérőórákkal rendelkeznek.

 

Az ingatlan szerkezetileg, statikailag kiváló állapotban van, azonnal használható, igény szerint természetesen lehet modernizálni, ez mindenkinek a saját igénye szerint megvalósítható.

 

Állandó lakhatásra, nagyobb, illetve többgenerációs családosoknak ajánlanám elsősorban, de aki befektetésnek szeretné, sem járna rosszul, hiszen a külön bejárat lehetővé teszi az emeleti és a  földszint kiadását nyáron és télen egyaránt. A fonyódi központi strandtól kb. 1,5 km-re található.

 

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, akkor jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, legyen most Ön az első!

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6592483


+36 20

Ingatlannet kód: NET6592483

Az általad megtekintett eladó fonyódi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 268 m², míg a hozzá tartozó teleké 472 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 124,9 millió Ft, négyzetméter ára 466 045 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dancs Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592483. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.