star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fonyód

  • 79 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 311 m²

    telek

Vételár:

90 millió Ft

Eladó ház Fonyód

  • 79 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 311 m² telek

  • Eladó ház Fonyód

  • 79m²


Ár:

90 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a kiváló tulajdonságokkal bíró FONYÓDI IKERFÉL CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált FONYÓDI IKERHÁZ jellemzői:
-Fonyódon egy 79 m2- es alapterületű, kétszintes tégla építésű, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT IKERHÁZFÉL. Az ingatlanhoz 311 m2-es, kizárólagos használatú telek tartozik.
-Tégla építésű kétszintes ikerházfél főbb jellemzői:
- Magát az épületet valamikor 1990-es években épülték és a mostani tulajdonosa 2021-től folyamatosan felújította.
- Modern stílusú, egyedi hangulatú, teljes körűen felújított ikerház, 79 m2 -es alapterülettel, 311 m2 - es, a szomszédoktól teljesen elkülönített, önálló használatú, gondozott telekkel rendelkezik.
- Beosztása a következő a földszinten konyha - étkezővel, fürdőszoba( zuhany) mellékhelyiséggel, nappali amelyből közvetlen a nagy méretű 36,7 m2-es teraszra érkezünk.
- Az emeleti részre egy ideális csigalépcső jellegű lépcsőn jutunk fel ahol az előtérébre érkezünk ahol jelenleg egy iroda van kialakítva, ebből nyílik 2 hálószoba melyekből szintén egy erkélyre érkezünk, fürdőszoba (kád) mellékhelyiséggel lett kialakítva.
- Az ikerházat jelenlegi tulajdonosai ízlésesen, minőségi anyagok felhasználásával, minőségi kivitelezéssel teljes körűen felújították:
- Új műanyag, hőszigetelt külső-belső nyílászárók kerültek beépítésre, szúnyoghálóval, minden helyiségben elektromos redőnnyel.
- Az ingatlan önálló víz, - villany, gáz - csatorna közművekkel, önálló mérőórákkal rendelkezik.
- A teljes víz, villany és gáz hálózati rendszert kicserélték. 3*25 Amper biztosítja az áram használat komfortját.
- Minden helyiség új, minőségi burkolatot valamint padlózatot kapott.
- A ház kívülről 20 cm-es, aljzatok 20cm-es és a terasz alatti terület 25cm-es szigetelést kapott.
- A ház melegét padló fűtés adja valamint a hűtő-fűtő klíma lehet egy kiegészíthető fűtési lehetőség ha szükséges lenne erre a jövőben. -Tehát nyáron a kellemes hőmérsékletet a klíma biztosítja.
- Autók parkolása fedett beállón biztosított, amire jelenleg kerülnek fel a napelemek, valamint elektromos autó töltő lesz kialakítva az a beálló mellett. Így ez a havi akár az évi rezsiköltség összegében jelentős szerepet bír, ami ugye manapság nem hátrány ha az ember valahol egy picit tud spórolni.
- Elektromos kapubejáró teszi még kényelmessé az autóval való beállást a beállóra.
- Az udvar térkövezett.
- Amit nem sikerült a tulajdonosoknak befejezni az a pala tető lecserélése de ami jó hír megvették a hozzá való lemez cserepet amit a jövőbeni tulajdonosa szívesen felhasználhat.
- Az udvar hátsó részén található egy 30m2-es melléképület ami felújításra vár,(3 fázis bent van már) akár egy apartmant is ki lehet hozni belőle ami alatt egy pince található.
- A legközelebbi kiépített szabad strand 15 perces sétával elérhető.
- Vasútállomás, Autóbusz megálló, bevásárlási lehetőségek, éttermek, fagyizó és benzinkút az ingatlan 800 m- 1km es körzetén belül elérhetők.
-Az ingatlant felújított állapota, bútorozottsága, az emeleti terasz gyönyörű rész panorámája a Berekre és a Balatonra valamint a Szaplonczay sétány közelsége teszi vonzóvá. Nincs más dolga csak beköltözni mivel kifizetés után akár rövid időn belül birtokba vehető!
- Teljes bútorzatával együtt adja birtokba a jelenlegi tulajdonosa!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált FONYÓDI IKERFÉL CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy ételen át !


Helyiségek

Terasz
24m²
Konyha
19.81m²
Fürdőszoba
1.5m²
Szoba
8.7m²
Fürdőszoba
6.6m²
Szoba
33m²
Szoba
9m²
Erkély
12.7m²

Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628514


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628514

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fonyódi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m², míg a hozzá tartozó teleké 311 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 1 139 241 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Szekeres Imréné referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.