star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gádoros

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

9,5 millió Ft

Eladó ház Gádoros

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Gádoros

  • 80m²


Ár:

9 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Önálló tanyai lakóingatlan, a falun belül található, többek között falusi CSOK igénylésére is alkalmas. Felújítás alatt áll, de akár azonnal költözhető. Tehermentes, az 1960-as években épült, összközműves. Az ingatlanban 1 egész szoba és 2 fél szoba található. A wc-fürdőszoba külön helyiségben van. Az ingatlan alapterülete 80 m2, falazata vegyes. A redőnyök nem rég cserélve lettek. A telken több kiszolgálóépület is található. Padlása gazdasági célokra kialakított. A telekhez tartozó gazdasági terület az önellátást biztosítja, melynek területe 3422 m2. Jelenleg a terület nagy részén kukorica található, melyet igény szerint az új tulajdonos arathat már le.


Elhelyezkedés

Gádoros, Héthalom tanya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6530816


+36 70

Ingatlannet kód: NET6530816

Az általad megtekintett eladó gádorosi (Héthalom tanya) tanya 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A tanyáról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya ára 9,5 millió Ft, négyzetméter ára 118 750 Ft. Az ingatlant Budavári Gergely referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530816. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gádoros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.