star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Galgagyörk

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 194 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Galgagyörk

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 194 m² telek

  • Eladó ház Galgagyörk

  • 90m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Galgagyörk csendes utcájában kínálok megvételre egy 90 nm-es, 2 szoba + konyha, fürdőszoba (épített zuhanykabinnal) + spejz, szuterénes, felújított, összkomfortos, tégla és kő falazatú családi házat.

Építési éve: kb. 1965.
A földszinti rész 65 nm, ahol 2.7 méter a belmagasság.
A szuterén 25 nm, itt 2 méter a belmagasság.
A melléképület 28 nm, ebből egy helység egybe van nyitva a lakótérrel (18 nm).
A garázs 19 nm.

Az ingatlanban a villanyvezetékeket (3 fázis) - és vízvezetékeket kicserélték. 3 rétegű hőszigetelt ablakokat, redőnyt és bejárati ajtót építettek be, a helyiségeket laminált parkettával, valamint járólappal burkolták le. A melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja.
A fűtés többféle módon megoldott, konvektorok, infrapanel, kályha. A szuterén két helyiségből áll, ahová a víz és a villany szintén be van vezetve, a felső szinttel egybenyitható. A házon 10 -cm -es szigetelés, 4 éve teljes tetőcsere, szigetelés nélkül, a melléképületeken és a garázson is.

Az udvaron különálló garázs, saját kút ami locsolásra alkalmas. A házhoz melléképületek tartoznak ami állattartásra alkalmas, melléképületek alatt pince található. Az ingatlanhoz tartozik egy közel 2200 nm-es kert.

Szinte azonnal költözhető.

A Cserhát déli részén fekszik, a Galga patak mellett, Budapesttől mintegy 50 kilométerre északkeletre. Belterületének túlnyomó része a Galga bal parti oldalán helyezkedik el.
A közvetlenül határos települések: észak felől Püspökhatvan, dél felől Galgamácsa, délnyugat felől Váckisújfalu, nyugat felől pedig Püspökszilágy.
Főutcája az Aszódot Balassagyarmattal összekötő 2108-as út, ezen érhető el, Galgamácsa vagy Püspökhatvan érintésével. Országos közútnak számít még a faluban a 21 119-es számú mellékút (települési nevén Rákóczi Ferenc utca), mely a belterület keleti felét köti össze a 2108-as úttal.
Budapest felől két megközelítési alternatívája javasolható: vagy az M3-as autópálya felől, a Bag–Tura–Aszód-csomópontban letérve [esetleg a 3-as főúton indulva], Aszódon át, s onnét a 2108-ason, vagy Fót-Veresegyház érintésével, a 2102-es, majd Galgamácsától ugyancsak a 2108-as úton.
A hazai vasútvonalak közül az Aszód–Balassagyarmat–Ipolytarnóc-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt; Galgagyörk megállóhely a belterület délnyugati széle közelében helyezkedik el, a Galga jobb parti oldalán; közúti elérését a 21 321-es számú mellékút (Vasút utca) biztosítja.

Néhány adat a megbízó által közölt információ alapján került feltüntetésre, így a tévedés jogát fenntartjuk!

Egyéb információért hívjon bizalommal.
Amiben segítjük Önöket:
- hitel ügyintézés
- CSOK ügyintézés
- energetikai tanúsítvány
- földhivatali háttér
- földmérés
- értékbecslés
- ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával.


Elhelyezkedés

Galgagyörk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656713


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


54 900 000 Ft

Galgagyörk

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656713

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó galgagyörki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 194 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 498 889 Ft, ami a galgagyörki átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Barbara referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656713. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Galgagyörk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.