star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gálosfa

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 900 m²

    telek

Vételár:

5,9 millió Ft

Eladó ház Gálosfa

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 900 m² telek

  • Eladó ház Gálosfa

  • 62m²


Ár:

5 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál egy GÁLOSFAI PARASZTHÁZAT.

Gálosfa Kaposvártól délkeletre, Hajmás és Bőszénfa között fekszik. Lakott területei a 66-os és 67-es főutakat összekötő, Sántos-Bőszénfa közti 6621-es úton érhetők el, de a központjába csak az abból északnyugat felé kiágazó 66 159-es számú mellékút vezet.

A parasztház egy 1900m2- es telken áll, ami részben művelés alatt van bérbe adva, részben kert. A ház 62m2, 1+2 szobás, erősen felújítandó vagy akár bontandó. Villany van az épületben, víz a kerti csapig van bevezetve.

Itt a Zselic közepén csend és nyugalom honol, a Surján és a Gálosfai patak a közelben csordogál. Remek szabadidős programokra számíthat aki ide költözik. A Zselic szabadidőfarm, a Vörösalma Vadászház, a Zselicvad étterem, a Bőszénfai Szarvasfarm, a Nemzedékek parkja és a Mésztufa-hasadék is elérhető távolságon belül van. Mindemellett Kaposvár is könnyen elérhető autóval.

Ajánlom mindazoknak akik egy "ráérős élet" reményében keresgélnek ingatlant!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált GÁLOSFAI PARASZTHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!



Helyiségek

Konyha
15.18m²
Szoba
8.4m²
Szoba
25.85m²
Pince
5.9m²
Szoba
4m²
Pince
2.5m²

Elhelyezkedés

Gálosfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637961


Kovácsné Nagy Renáta

Kovácsné Nagy Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Kaposvár

Lido Home Kaposvár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637961

Kovácsné Nagy Renáta

Kovácsné Nagy Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Kaposvár

Lido Home Kaposvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gálosfai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 900 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 5,9 millió Ft, négyzetméter ára 95 161 Ft. Az ingatlant Kovácsné Nagy Renáta referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637961. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gálosfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.