star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gánt

  • 170 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 780 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Gánt

  • 170 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 780 m² telek

  • Eladó ház Gánt

  • 170m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Hangulatos cserépkályhás otthon a Vértes Tájvédelmi Körzet területén. A Vértes - hegység déli szélén egyik bájos zugában rejtőzik Gánt. Az erdőkkel körülvett terület 24 km-re található a megyeszékhelytől, Székesfehérvártól. Ebben a varázslatos vidéki paradicsomban kínálunk eladásra egy csodaszép ingatlant azoknak akik szeretik a természetet, a jó levegőt és az állatokat.A birtok főbb jellemzői:- lakóövezeti belterület- 1780 nm terület- 170 nm lakóház garázzsal, fedett terasszal Tetőtér beépítésével ez tovább növelhető.- 3 ló tartására alkalmas box, plusz 2 tároló, karám- 60 nm fedett terménytároló- 1999-ben épült, összközműves lakóház- 44-s porotherm tégla falazat- Sofa hőszigetelt nyílászárók, zsalugáterrel ellátva- gázcirkó fűtés- hőleadás: padlófűtés és radiátor- eredeti fatüzelésű cserépkályha- elektromos bejárati nagykapu és garázskapu- fürdőszobában zuhanyzó , fürdőkád, bidéA lakóházat, az udvart körbejárva elvarázsolva érezhetjük magunkat. Érezhetjük a megálmodó tulajdonosok pozitív kisugárzását amit körbeölel az ingatlan. Részesei lehetünk a csodaszép tájnak, állatvilág több szereplőjének, hisz a birtok az erdő szomszédságában helyezkedik el, amit csak egy kapu választ el.Az ingatlan a leírt sok csodán túl igazán egyedi. Legyen az sport, rekreáció, terápia ....lóval, lovakkal....ezen a birtokon ez mind megvalósítható!Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan és szívesen megtekintené.....várom megtisztelő hívását!
Érd: Polhammer Angéla 20/267-9054
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Referencia szám: HZ054734


Elhelyezkedés

Gánt


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6548938


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6548938

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gánti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 780 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 817 647 Ft, ami a gánti átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Polhammer Angéla referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6548938. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gánt ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.