star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 221 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 912 m²

    telek

Vételár:

190 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 221 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 912 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 221m²


Ár:

190 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Kivételes, különleges lehetőséget ajánlok figyelmébe. Együtt, de még is külön.Felsőgöd csendes utcájában, két önálló családi ház 912 nm-es telken eladó, kizárólag egyben. Az ingatlanok kiválóan alkalmasak több generáció együttélésére.
A nagyobbik ház kétszintes, dupla komfortos, nettó 156 m2 alapterülettel és 6 tágas szobával rendelkezik, melyek mindegyike különnyílóak. 1994-ben épült 38-as téglából és erre került 5 cm szigetelés. A fűtésről és a meleg vízről gázcirkó gondoskodik, minden helyiségben található radiátor. A gondos megtervezett és kivitelezett ablakoknak köszönhetően, valamint a kertkapcsolatos terasznak, a 2 erkélynek és 1 franciaerkélynek köszönhetően rendkívül világos élettereket biztosít. A földszinten foglal helyet egy tágas fogadótér, külön álló mellékhelység, zuhanyzós fürdőszoba, hálószoba, konyha, kamra,, valamint a nappali, melyből a képeken látható módon le van választva egy kis dolgozó, A konyhának nagy előnye, hogy kertkapcsolatos, egy ajtó választja el a 11 m2-es részben fedett terasztól, így a reggel frissen lefőtt kávét a nyugodt, zöld kertet nézve lehet elfogyasztani. Az emeleten 4 szoba helyezkedik el, melyből az egyik jelenleg könyvtárként funkcionál, megtalálható továbbá egy kádas fürdőszoba, melyben természetesen wc is helyet kapott, nappali (közlekedő), két terasz, valamint egy franciaerkély. A jól megtervezett és elhelyezett, 7m2-es teraszok előnyeit mindegyik szobából maximálisan ki lehet élvezni.
A kisebbik ház nettó 65,2m 2 alapterületű, összkomfortos és 2 különnyíló szoba helyezkedik el benne. 2000-ben épült 30-as téglából, majd 2005-ben nyerte el jelenlegi ház formáját. 2019-ben kapott 10cm kőzetgyapot szigetelést. A fűtésről és a meleg vízről egy kombi turbó Saunier Duval gázcirkó gondoskodik. A konyhában, étkezőben, valamint a fürdőszobában padlófűtés került kivitelezésre, a többi helyiségben pedig radiátor biztosítja a hőleadást. A nyári melegek enyhítésére a 2020-ban felszerelt MDV 3.5kW-os A++ besorolású, energiatakarékos, hűtő fűtő klímával lehet védekezni. A tetőfedő anyaga kerámiacserép és padlástérrel is rendelkezik. A tavalyi évben elkészült közel 30 m2-es fedett terasz pedig kiváló lehetőséget nyújt egy nyári grillezésre, de egy baráti összejövetel helyszíneként is tökéletesen színtere lehet.
További információért és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását a hét bármely napján


Elhelyezkedés

Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624943


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624943


Az általad megtekintett eladó gödi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 221 m², míg a hozzá tartozó teleké 912 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 190 millió Ft, négyzetméter ára 859 729 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624943. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.