star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 567 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Gödöllő

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 567 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő

  • 98m²


Ár:

129 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Modern, Elegáns, XXI Századi Igények Szerinti Családi Házban Ébredne?
Itt A Kiváló Lehetőség!

Kiváló elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, Gödöllő kertvárosi részén, rendezett családi házas környezetben, Csendes utcában, Egyszintes, Modern, XXI. századi, 2017 Évi Építésű, Luxus Kivitelű, 3 szobás, 98 nm-es, Rezsivédett, családi házat kínálok megvételre. Déli tájolása és nagy ablakai miatt világos.

Alkalmas gyermekes családoknak, kisállattal rendelkezőknek - hisz a lakáshoz nagy kert tartozik - akik életvitel szerűen modern, elegáns, biztonságos, központ közeli, mégis csendes, Exkluzív környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Igazoltan alacsony rezsiköltségű, kiváló lehetőség. Energetikai besorolás: A+

Új építésű, 1 szintes, tégla falazatú, 98 nm hasznos alapterületű, 3 szobás, lapos tetős, szigetelt ház, rendezett kerttel.

A két hálószoba mellett egy étkezőrészt is magába foglaló Amerikai Konyhás 44 nm-es nappali Elegáns Konyhabútorral, egy modern előtér, egy zuhanyzós Elegáns Fürdő, további külön vendég wc, gardrób szoba és háztartási helyiség.

Az egyik hálószobához és a nappalihoz elegánsan kialakított összesen 30 nm-es Fedett Terasz tartozik. A lakrészeket igényes tervezésű egyedi bútorok, megoldások teszik álomotthonná. Exkluzív kivitelű, modern, kiváló minőségű anyagok használata.
Egyedileg gyártott, magas minőségű 3 rétegű hanggátló nyílászárók, a nappaliban, motoros távműködtetésű redőnyös, ablakok. A nyílászárók és a beltéri ajtók műanyag, a bejárati ajtó fém kivitelezésűek. A szobákban, a közlekedőkben, a nappaliban és a vizes helyiségekben is nagy kopásállóságú vízálló laminált parketta burkolat.

A fűtést, hűtést és a melegvizet Daikin hőszivattyú biztosítja. Az egész házban Padlófűtés, Mennyezetfűtés, Mennyezethűtés, mely helyiségenként szabályozható. Nappaliban fa tüzelésű, kerámia betétes design kályha. A házban Hoval páratartalmat szabályzó Szellőztető Rendszer. Vízlágyító berendezés. Kamera és riasztórendszer. Bővíthető, jelenleg 6 kWh-ás Napelem. Geo-áram.

Az ingatlan összességében Kiváló, újszerű állapotú.

A 567 nm telekterület, rendezett, több körös öntözőrendszerrel ellátott. Esővízszikkasztás. Örökzöldek. A kerti területen szigetelt, fűthető 9 nm-es tároló, távműködtetésű fém kapu. Elektromos Autótöltő. A kertbe 3 autó beállási lehetőség.

Az ingatlan Tehermentes, ára a beépített konyhát, szekrényeket, berendezéseket tartalmazza. A további bútorzat és a szauna felár ellenében maradhat.

Kiköltözési idő 3 hónap.
Az alaprajz tájékoztató jellegű!

A környékről:

Kertvárosias, csendes, elegáns környezet sok zölddel, gondozott ingatlanok és kertek a szomszédok felől.

Közelben óvoda, bölcsőde, iskola, játszótér, orvosi rendelő, élelmiszerbolt és számtalan szolgáltató és kereskedelmi egység. Városközpont közelsége miatt minden más is elérhető távolságon belül.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gödöllő, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640415


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640415

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödöllői (Kertváros) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 567 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 1 316 327 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640415. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.