star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gönc

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 841 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó ház Gönc

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 841 m² telek

  • Eladó ház Gönc

  • 78m²


Ár:

13 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

BORSOD-ABAÚJ- ZEMPLÉN vármegye Gönc városában kínálok eladásra egy 841 nm telken lévő 78,85 nm felújítást igénylő családi ház.

Gönc kedvelt részén, csodálatos kilátással rendelkező családi ház várja az új tulajdonosát. Az ingatlan 2 hálószobával, egy előszobával egy befejezésre váró fürdőszobával, konyhával és több mellékhelyiséggel rendelkezik. A ház szép panorámával büszkélkedhet, így minden nap élvezheti a környező táj szépségét. Az utca nem forgalmas, így aki pihenésre vágyik, annak tökéletes döntés ez a ház. Befektetésre is kiváló választás vagy akár egy nyaralónak, illetve életvitelszerűen élni.
A házról amit tudnunk kell, hogy kőből épült az 1950-es években. Tetőszerkezetét cserép fedi. A külső falak homlokzatának részleges vakolása megtörtént.
Az első szoba aljzata parketta, az előszoba illetve a fürdőszobában új beton, a második szoba laminált padló borítást kapott. A helyiségek falai festettek. A nyíllászárók részben ki vannak cserélve. A fürdőszoba vízvezetéke teljesen ki lett cserélve, a kiállások megvannak. Kisebb munkálatokkal egy hangulatos fürdőszobát alakíthatunk saját igényünk szerint.
A fűtésről gázkonvektor illetve a két szobában található beépített cserépkályha gondoskodik.
Jelenleg is folyamatban vannak egyéb munkálatok. A kert illetve az udvar rendezéséről a jelenlegi tulajdonos gondoskodik.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük megy együtt! Banki ügyintézési hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Felújítási hitel, stb.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk, egyeztetés céljából kérem keressen az elérhetőségemen.
helyiséglista:
szoba:19,93nm
szoba:17,07nm
konyha:12,81nm
előszoba:12,32nm
fürdő+ WC:4,88nm
kamra:11,84nm
összesen: 78,85nm


Elhelyezkedés

Gönc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564109


+36 30

Ingatlannet kód: NET6564109

Az általad megtekintett eladó gönci családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 841 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft, ami a gönci átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant BALOGHNÉ RENÁTA referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gönc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.